[20年代籃球] 2021-2022 NBA 季後賽討論區 (20)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
隔咗一日啲熊迷又上返水咁快就想出嚟洗白
4係絕招泥⋯⋯
不過點怨唔夠呢度啲反勇/熊迷怨婦啦
成班傻西 準備睇勇今年又拎冠啦
谷住谷住
To 大腸/牛迷
下輪準備受死
廢鳩係T foul 滿先停賽
唔係佢個一下既問題黎
你碌返前面啲po
全部都係公鹿斷腳茅波乜乜乜
上面傾咁耐你都唔理解,又話熊迷又話洗白,你點話點好,勇迷人多,你哋惡哂
問題係個T係追加先夠數…
唔係熊迷呀
我反湧咋
你地zaza+green都洗得白
呢個series 咁碎料又算得乜
Zaza green 果啲唔係有心收人山
熊果啲係
即係咁講
上面都有人講Dillon brooks果吓同Allen 扑鳩 caruso差唔多嚴重
判停一場都雙方可接受範圍啦
唔計有冇心 條友真係比人爆頭同斷手喎
冇心殺人都係殺人啦
定係brooks係+2gc所以唔應該停
allen係仆街所以停抵死

想知同今輪green poole差唔多既案例
證明吓係咪勇士先有特權
你見佢兩個到依家都仲會比人拎返出嚟屌就冇洗白到啦從來都冇話佢哋冇做錯 只係咁快就想幫熊洗白會唔會肉酸咗少少
其實如果本身前設係勇士做乜都錯既
咁拗嚟冇咩意思

然後一單還一單
green既話 搵佢以前既歷史講都仲make sense
做過就係做過架啦
咁Poole呢 佢隊友茅所以佢一定茅

屌柒Dillon brooks dirty既人都唔會屌Ja JJJ dirty
湧屌Ja最多係屌佢串
撈埋一齊混淆視聽咁冇野好傾
所以針著既問題係個下廢9 個反應應唔應該畀T
而唔係個一下反應應唔應該停賽 兩樣野黎
冇記錯個下最後係double T ?
只係笨拙
Ja串完咪成班勇迷叫佢斷腳
事實係冇野好傾
因為你勇雙重標準到仆街
屌柒brooks我冇意見
受傷係慘,但呢球f2根本就夠
停賽擺明係因為壓力
同埋由你勇隻kerr出黎怨特別諷刺
咁大家狗竇都有叫對面條友收山架啦
然後教練出press con
唔保護自己球員 唔通屌自己人 摩佬咩

同埋點解停賽會係壓力
Grayson allen要停 Brooks就唔洗
熊 +2gc?
我見蔣志光呢個勇迷都話係群眾壓力先拎brooks祭旗
原來勇迷都當熊+2gc
wojespn

Denver Nuggets center Nikola Jokic has been voted the NBA’s Most Valuable Player for a second consecutive season, sources tell ESPN. A formal announcement is expected this week.
grayson allen係停完波再一野打落牙禿個頭度
dillon brooks係chase block完全唔中波打落人地個頭度
點差唔多
f2完全冇問題 但呢啲hard foul之前有幾可會停賽
你覺得brooks同allen相同程度嘅foul
就當然兩邊要停賽
但係就呢個係咪相同程度已經有得拗
據ESPN名記報道,消息人士確認,尼古拉-約基奇當選2021-22賽季常規賽MVP。

這是約基奇連續第二年當選常規賽MVP。

本賽季常規賽,約基奇場均27.1分13.8籃板7.9助攻,帶隊獲得48勝34負的成績。

在首輪季後賽中,約基奇場均可以得到31.0分13.2籃板5.8助攻1.6搶斷,投籃命中率為57.5%。掘金首輪不敵勇士出局。
平時有幾可瞄頭既hard foul先
hard foul成日有
G1 green果吓都係
但爆頭既真係少見
掂到吓頭都例牌F1起錶
green果吓都係打到面 F2
勇士對於唔有心傷人但傷到人呢個位幾有心得
呢度已經冇人想理nba news 永遠都係講勇定熊黑d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞