[20年代籃球] 2021-2022 NBA 季後賽討論區 (20)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
如果係咁,hero都係無撚用
炒到咁都係輸十零分算咁
係隻登夢回2018
butler 幾時組巨頭,呢隊熱難攞champ
上場就Green一個三分數=熱水成隊
清幾搞笑
我地炒左brett brown 病閪啦
返黎76plz
只能講熱水入oladipo 係一個錯決定
4-2
灰熊主帥Taylor Jenkins明確表示:「我和灰熊相信就是Jordan Poole拉住了Morant的膝蓋,並且導致Morant受傷的。這個傷就是那個回合導致的!Morant將繼續接受治療,今天他也沒有參加訓練,明天他大概率不會出戰。」

當然了,聯盟官方也表示不會對Poole和Morant的這次身體接觸做任何進一步的處理,這也恰恰證明了Poole的清白。

那之後Jenkins的言論又變成了:「我不知道你們在想什麼,我並沒有說那是故意的,但我只是想說事情發生了!那確實是一個拉人的動作,我只是好奇到底發生了什麼!」細究Jenkins的言論,G1他說:「完全不驚訝追夢格林的惡意犯規,我之前就這麼做過。」第二場他說:「狄龍的那個完全不是骯髒的動作,我們不是一個這樣子的球隊。」

怨婦教練
仲差個得分手
bam一對好既big man就現形
ola大傷完打唔返pacer水準
有Lowry 細龜 herro 好似都唔識攻咁
Cls聯盟造到場場2:2咁濟
幫佢搵個stretch five先係正路
Bam、Robinson 份約仲有四年

Lowry 仲有兩年,諗起都興奮
底薪去潮人搵奶占組隊
下半場守mb守得唔錯 真係輸登開大絕
熱水應該預計唔到 輸都冇辦法
bertans 4年約都有人收啦,仲要唔使貼pick
3pt% 20%同48%
最好又係靠造啦
如果正常打熱火實Win
慣撚咗係有班戇鳩仔年年都講做波
Herreo有段連炒wide open 個到都傷士氣
戒咗丁未?
造波論同收視論年年都有啦,都費事拗
今場勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞