[20年代籃球] 2021-2022 NBA 季後賽討論區 (20)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
公道自在人心
希望大家負評夫子個留言
Thanks
勇士總冠軍!
勇士係公海不嬲原罪
你地成班反勇朋黨襯宜家夜闌人靜就出嚟收割落單湧迷
有冇羞恥之心?
勇迷好叠馬,玩開人海戰,出征熊區幾咁壯觀,不過熊區本身都無咩人,爆閘黎都唔知做咩
反Jokic條友還好嗎
拎MVP就唔反得?
正常人都企係正義嗰邊
佢有冇話唔反得?
我咪問緊囉
反得 呢到個個都反rose同龜
但b2b就
nash b2b俾oneal屌到傻
認同 好似出征大國一樣咁正義,又係被逼害既一群,雖然人多
nash兩次都係rob
抵屌
成王敗寇
邊隊贏邊隊就係真理
屌你老母你做夠手術未?
你 training camp 唔ready
會慎重考慮反你
唔好講咁多淨係計呢幾年最多總冠軍係邊隊?
一早要反啦
俾你講一講依家 -23
居心叵測
算唔算證明咗勇迷係沉默嘅大多數?
夫子開funson俾負皮
勇士上上下下不嬲超級雙標撚
kerr幾個月前先屌完smart整傷curry
個陣勇狗有無話佢做多左有無話佢賴
有無話真心唔明smart邊忽整到curry
有無話勇係跌落地下想攞番渣沙
關咩叠馬事
你言論白卡咪多負皮

冇人想見到Ja受傷
但講真其實講JP個foul dirty真係好戇鳩
你開正常速度睇個Play
JP拍甩個波到第二下想再steal走個波成件事Real time係一秒內
個波仲要係比Ja個身遮住左 唔小心grab到個knee有幾出奇
打波loose ball有時唔小心批到爭打到手腳呢啲好平常 什至呢啲體毛foul根本平時唔會吹
我見啲美媒espn first take nbc first things first全部都唔覺得係dirty play
係咪啲媒體又係勇迷?

除咗弱智同埋盲撐既熊迷 真係諗唔到有咩原因可以拎呢個play 同brooks個foul比
咁kerr講smart係foul dirty又戇唔戇鳩
洗唔洗依家搵返個陣既勇post
我未睇過都知入面一定好多你口中既戇鳩

係咪要繼續?
你有冇睇曬佢講啲咩㗎

嗰場波完咗之後Kerr 有搵smart同佢講話你個play冇問題,但係喺media面前一定要保護自己球員,所以希望佢明白

Green都有話嗰個只係hustle play, 冇dirty
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞