[20年代籃球] 2021-2022 NBA 季後賽討論區 (20)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
好想快啲到聽日
想睇到底係要黑到2:2定勇會3:1
3:1之後熊又有咩講有咩賴
青出於藍 估唔到scott foster tony brothers同女球證都可以俾人超越
登登keep到 76可以同鹿打下
真心唔明Poole邊忽整到Morant
有無整傷都好,poole個動作係捉住ja 個膝仲要拉左下,問心如果熊嗰邊對手感做一樣動作,勇迷咪又係往死裏屌
想睇字母mb兩大mvp對決
仲有聯盟守guard第一人假期守登登
講G3呢下 熊係跌落地下想攞番渣沙
其實圍內一直炮轟Kerr不斷施壓令聯盟將brooks停賽
本身f2趕出場就完

其實本身要唔要追加停賽已經好見仁見智
不過教練幫自己球員講話其實完全無問題
其實都係口水戰
隊友教練一定攬隊友,kerr 個statement 係好大既指控,而poole 呢下籃球黎講係dirty 喎. 熊有位緊係入啦. 好似你咁講口水戰黎.
好似頭場除左鷄都好多人屌牛flop, kidd 咪話同波叔學囉
poole呢下其實我自己覺得無乜野
同brooks唔需要停賽一樣

同意你講有位入一定會入
加上G2單野
所以熊迷G3反應先咁大
九陰白骨爪
上面仲有湧迷屌熊個教練怨婦添
心諗佢地場場比賽怨幾日
唔講以為隊波佢地有份
其實都係,hard foul不嬲冇停賽
當年世界和平個啲都係打交同無啦啦鬆肘登子先比人停

F2個啲就照計番分就ok

不過我諗係呢個series d雞亂得太離譜,聯盟叫做咁易做下樣停一場

但我冇記錯好似Grayson Allen 整親光頭都停左三幾場
Brooks 個下動作大好撚多 ,同直接收左人皮喎。
如果Poole 都要停,咁brooks 一定要停更多。

Poole 個下就咁睇係輕輕一拉,動作細好多,係未直接構成ja 收皮就另一個issue 。
都係1場
brook老實講如果唔係輿論壓力應該唔洗停
一個f2就收工
joker blind hit morris 都係停一場,除左群毆我諗唔到點可以嚴重過呢單
都係嘅,都係個句呢啲hard foul 不嬲都係F2出場算數
停賽要好嚴重先會,傷唔傷應該唔係考慮因素
要計傷唔傷黎停上年字母都要停啦

所以應該真係呢個series太多noise先拎brooks祭旗
嗰次都好似係一場
收人皮追加停賽本身係灰色地帶
所以到底係hard foul定dirty foul好見仁見智

呢個series同鹿boston都打得好physical
in comparison嗰邊的確吹得無咁亂
如果咁都停得講真上年快艇小牛個series
marcus morris應該打都唔洗打 下下都想收luka皮
唔知而家有冇分但我記得咁耐都冇話dirty唔dirty foul黎停賽
如果真係要咁計當年Bruce Bowen應該keep住停賽啦
Zaza zip完kwahi 都係咩事都冇
下下追撚住Luka 個頭打
其實不嬲都無因為dirty foul停賽
都係啲近年野
其實intentional嘅dirty foul係有需要整頓嘅
不過條尺要點擺真係無人知
講起大飛佢哋上年有 morris, 癲狗, ibaka, rondo同表弟, 打雀嗰輪走去屌鳩Bojan 同Ingles 多小動作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞