[20年代籃球] 2021-2022 NBA 季後賽討論區 (20)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
利申定先
覺得poole唔係有心
費事又要煩樣野
反勇我屌你老母
反到日日mon住勇post 扮勇迷
仲要成班玩埋正評
算唔算證明咗反勇全部都係社會垃圾
全日時間就係喺連登 full time 反勇
到底邊個咁大整蠱 ?
入面有隻勇迷金州手感仔-迷糖
佢就有晒成個心路歷程係到

ja咪撚傷呀 就係要堂堂正正打爆你班熊

本身都唔想佢傷 兩隊堂堂正正咁打完冇藉口
依家ja仲要咁屈落poole仔到 我真係祝你斷腳
差距咪在於當值冇收山囉
F2係最高級別但唔代表判f2嘅人做嘅野程度都一樣 另一個comment都有提到f2 definition係unnecessary+excessive 廢鳩g1係f2 Morris打人係f2 brooks收山都係f2 但3單你會唔會當一樣

去到打人以上嘅程度我覺得2單都可以禁或者唔禁 係睇nba黑箱點操作
時間隔左咁耐想法有變好撚正常
其實我都認同
ja呢d斷腳係遲早既事
下輪就到你地腸迷
等受死
未開波先興奮,聽日場波可以爆幾個po
有咩好嘈JA 又唔係咩大傷
聽日隨時滿血出番黎
Ja Morant
經過呢三場嘅系列賽
你種種挑逗同埋狗閪嘅行為
將會令你喺勇迷心目中嘅地位變零
冇勇迷想ja 傷!
懷疑得滅壩ching唔想ja斷腳
[PO - 頂!頂撚住] NBA 金州勇士球迷討論區 (78) Golden State Warriors
https://lih.kg/wNJCMiX
#499 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

反勇又輸
唔止一個

Ja啱啱傷果時個個都唔想佢冇得打,#300去到#500都係咁,冇cap果啲係唔關事。直到後面教練賴落Poole度加埋Ja個on9 tweet先個個屌晒鬼,但淨係睇果啲發晦氣嘅comment真係公平咩?
[PO - 頂!頂撚住] NBA 金州勇士球迷討論區 (78) Golden State Warriors
https://lih.kg/wNJCPLX

收翻
你真係唔好彩cap左499
我岩岩貼左佢已經收返呢個留言
同埋你貼呢d俾盡得8正皮
你sort熱門個d夠唔夠一大班呀
你見佢兩個到依家都仲會比人拎返出嚟屌就冇洗白到啦從來都冇話佢哋冇做錯 只係咁快就想幫熊洗白會唔會肉酸咗少少
其實如果本身前設係勇士做乜都錯既
咁拗嚟冇咩意思

然後一單還一單
green既話 搵佢以前既歷史講都仲make sense
做過就係做過架啦
咁Poole呢 佢隊友茅所以佢一定茅

屌柒Dillon brooks dirty既人都唔會屌Ja JJJ dirty
湧屌Ja最多係屌佢串
撈埋一齊混淆視聽咁冇野好傾
Ja串完咪成班勇迷叫佢斷腳
事實係冇野好傾
因為你勇雙重標準到仆街
屌柒brooks我冇意見
受傷係慘,但呢球f2根本就夠
停賽擺明係因為壓力
同埋由你勇隻kerr出黎怨特別諷刺
勇po個個都話唔想佢傷喎,大家都想Ja狗堂堂正正咁輸,又想打稻草人?
NMSL

咒9佢老母全家身體健康!
推呢個
係咪因為想熊長命百歲
先感受到比勇士支配嘅痛苦
拉呀屌你
咪撚火上加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞