純又點咪又係冇人要

516 回覆
44 Like 49 Dislike
男人大部分都好蠢好膚淺
你估佢要你真純咩?你扮下蠢扮下天然呆就得

比如個男仔講咸濕笑話
女仔真純係會唔明/唔中意 咁d男仔就覺得無癮
你挑逗返佢 就係佢地眼中既姣
而只要你笑笑口咁:「耶~好衰架講呢d~」再輕力拍佢一下 就係佢地眼中既純 女仔眼中既姣
純就唔會開依個post啦

醒未呀你

扮乜撚野純
男人大部分都好蠢好膚淺

比如個男仔講咸濕笑話
而只要你笑笑口咁:「耶~好衰架講呢d~」再輕力拍佢一下 就係佢地眼中既純 女仔眼中既姣

我女朋友真係唔明同唔鍾意 咸濕笑話,佢亦唔鍾意講粗口 我同佢一齊之後都改曬d懷習慣 但係同佢一齊真係好開心
男人大部分都好蠢好膚淺

比如個男仔講咸濕笑話

我女朋友真係唔明同唔鍾意 咸濕笑話,佢亦唔鍾意講粗口 我同佢一齊之後都改曬d懷習慣 但係同佢一齊真係好開心

咁咪好 你搵到個真純女朋友
佢又搵到個真係識欣賞佢既人
男人純都冇人要啦
男人不壞 女人不愛
簡單d講 人類係犯賤嘅

想要純既仔仔喎
未拍過拖就最正
總係覺得拍得拖多既男仔就會冇左團火對你好/冇左熱戀既感覺
增值左自己先埋怨
純還純
純得嚟悶先攞命

如果份人內向又冇乜野講仲要純過純水
我只會覺得呢種女仔好難溝通
好似係個實驗室度走出嚟完全冇接觸過社會

Btw仲有性個D問題
不過一講又會有世界大戰

我識好多係好純但講野都幾好笑既女仔
有佢唔會悶 雖然可能我笑點低
但都冇仔
純還純
純得嚟悶先攞命

如果份人內向又冇乜野講仲要純過純水
我只會覺得呢種女仔好難溝通
好似係個實驗室度走出嚟完全冇接觸過社會

Btw仲有性個D問題
不過一講又會有世界大戰

我識好多係好純但講野都幾好笑既女仔
有佢唔會悶 雖然可能我笑點低
但都冇仔

純同悶係兩回事黎既
純 可能純粹係因為佢未經歷過唔識
悶 似係果啲連試都唔想去試,唔想理唔想傾既人
男人純都冇人要啦
男人不壞 女人不愛
簡單d講 人類係犯賤嘅

想要純既仔仔喎
未拍過拖就最正

無關個
拍過/未拍過 唔影響佢果團火
因為都係會熄

相反應該係睇果個人有無足夠既成熟去學懂珍惜
男人純都冇人要啦
男人不壞 女人不愛
簡單d講 人類係犯賤嘅

想要純既仔仔喎
未拍過拖就最正

無關個
因為都係會熄

唔知 但多數第一次會好緊張好珍惜
因為未試過 講真 就算自己係女仔都係禁啦
身邊有男仔fd拍得拖多 女朋友生日送大富翁就算
同埋拍過拖比人hurt過好多時都唔敢再付出禁多
真係會差啲
唔係對女朋友唔好既 只係冇對初戀女友個種好禁好姐
成熟最緊要 要知道自己要咩 識分寸
間唔時識情趣 識挑逗下男友咁
太純=無咩情趣好悶
其實 出左黎做野
其實呢類女仔 唔多吃香
留名學野
學下點樣增值自己同識同女仔講野
屌 大撚把毒撚,你識唔識
男人純都冇人要啦
男人不壞 女人不愛
簡單d講 人類係犯賤嘅

想要純既仔仔喎
未拍過拖就最正

無關個
因為都係會熄

真係會差啲

兩睇啦
其實都係睇人,講緣份

好似我咁,拍左4次拖
反而宜家先搵到自己真正岩果個
再加上之前拍拖有經歷過
知道要點樣去相處溝通
keep 到宜家一齊第4年
真係每一日見面但都唔會話厭
平均 1年嗌1次交左右,基本唔會嗌交

不過如果我係初戀
我都唔肯定有無足夠既成熟去處理呢段關係
男人純都冇人要啦
男人不壞 女人不愛
簡單d講 人類係犯賤嘅

想要純既仔仔喎
未拍過拖就最正

無關個
因為都係會熄

真係會差啲

兩睇啦
其實都係睇人,講緣份

好似我咁,拍左4次拖
反而宜家先搵到自己真正岩果個
再加上之前拍拖有經歷過
知道要點樣去相處溝通
keep 到宜家一齊第4年
真係每一日見面但都唔會話厭
平均 1年嗌1次交左右,基本唔會嗌交

不過如果我係初戀
我都唔肯定有無足夠既成熟去處理呢段關係

I mean 花既心思多啲姐
第一次要花多啲時間了解對方
未必知另一半諗咩
同埋成日都會諗住對方禁做姐係咩意思
相對放入去既心機係多啲
同埋等左禁多年終於拍到拖會激動啲緊張啲
可能都有心思啲整多啲野做多啲去tum另一半
拍多幾次拖 都了解大部分女係點
要點對付 諗下都唔洗就知佢想點
同埋冇禁多心思去tum另一半
成日覺得e樣唔做個樣唔做都冇問題啦
都知有咩方法tum佢仲簡單
不過都係睇人既
如果條友本身係花心 根本第一個就玩玩下既禁就冇得講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞