純又點咪又係冇人要

516 回覆
44 Like 49 Dislike
認真,有毒撚溝又話人地柒頭,有靚仔有錢嘅溝又話人地唔專一。
姣西勝在係要求唔高,毒撚又得男神又得,埋左身自然睇到其他人睇唔到架野。
一齊左先發現毒撚係富二代,一齊左先知原來男神勁專一,拍左拖先知原來富二代唔會分錢過你洗,表面同內在分別可以好大。姣西就勝在此,俾機會自已睇下人地的內在。

認真 我又唔係咁膚淺 但只係根本身邊冇男仔朋友 圈子又冇男仔

你係靚既自然有人抄牌架啦

有人抄都唔會比啦吓話?
朋友比人抄一係唔比 推唔到就比左唔應機

起碼叫有人要呀

老實講 你係女你都唔會比啦
咁大膽 除左9同player可以係咩
唔排除有好仔既 但係多數唔會有話題架(?)

你唔要係自己決定唔要
你係有得揀唔去揀佢
樓主係連揀既人都冇
做好自己咪算
咁急搵人埋單做乜?
機會黎自然有人溝架啦
都唔明點解咁多女仔甘願做公廁免費雞
只會被男人睇唔起

真係好奇怪,點解簡簡單拍幾次拖都要當人係公廁雞,吊高黎賣只係自我滿足。
做愛有咩咁神聖,求高潮咋。難得有免費鴨,有需要咪做囉。啲女成日話人免費雞根本就係自我形象低落根本無仔溝;但又要懶係有面子咪吊高黎賣,懶係有價有市咁樣
仲有做好啲自我形象管理,拍拖未穩定就唔好公開,偷食又要記得唔好有手尾跟。

啱,未穩定就公開尤如自殺,對方會抵受唔住壓力,又覺得妳未過佢就爆響口,唔尊重佢

BTW, 免費鴨呢個用字真係
純得黎要靚
純得黎對男朋友要姣,要有反差

啱 女仔都認為啱
對男朋友要姣到爆
對其他人男人冷漠到爆
咁自然男朋友會錫哂你
做好自己咪算
咁急搵人埋單做乜?
機會黎自然有人溝架啦
都唔明點解咁多女仔甘願做公廁免費雞
只會被男人睇唔起

真係好奇怪,點解簡簡單拍幾次拖都要當人係公廁雞,吊高黎賣只係自我滿足。
做愛有咩咁神聖,求高潮咋。難得有免費鴨,有需要咪做囉。啲女成日話人免費雞根本就係自我形象低落根本無仔溝;但又要懶係有面子咪吊高黎賣,懶係有價有市咁樣
仲有做好啲自我形象管理,拍拖未穩定就唔好公開,偷食又要記得唔好有手尾跟。

啱,未穩定就公開尤如自殺,對方會抵受唔住壓力,又覺得妳未過佢就爆響口,唔尊重佢

BTW, 免費鴨呢個用字真係
純得黎要靚
純得黎對男朋友要姣,要有反差

啱 女仔都認為啱
對男朋友要姣到爆
對其他人男人冷漠到爆
咁自然男朋友會錫哂你

其實好難,不過做到既話真係錫到妳燶
男人純都冇人要啦
男人不壞 女人不愛
簡單d講 人類係犯賤嘅

唔洗驚 on9女先鍾意壞男人 on9女你要都唔好要
有啲男人呢都鍾意收兵
見我幾健談就玩「忽冷忽熱」
笑撚死 2日後先覆我果啲
我叫佢之後唔洗搵我
仲比人搶走左個男朋友

我以為自己留言
話覺得我好好 好有老婆feel
最後咪又係俾隻臭雞姣閪搶咗

男人天生就係見一個愛一個,所以如果條仔係大男仔就要俾佢有啲若即若離嘅感覺,草食男就要強硬少少妻管嚴,要佢怕左你
男人純都冇人要啦
男人不壞 女人不愛
簡單d講 人類係犯賤嘅

唔洗驚 on9女先鍾意壞男人 on9女你要都唔好要
有啲男人呢都鍾意收兵
見我幾健談就玩「忽冷忽熱」
笑撚死 2日後先覆我果啲
我叫佢之後唔洗搵我

隔咁耐先覆
佢以為自己係邊個

係重視妳既,就會盡早覆。
唔重視妳既,要黎都無用。
要純品 =/= 只要純品

你咁諗好無畏。做多d野增值自己啦。
女仔純品既,總有人識欣賞

你個名
來抱抱呵返
Pure係個樣 幾時有話係個格
姣西勝在係要求唔高,毒撚又得男神又得,埋左身自然睇到其他人睇唔到架野。
一齊左先發現毒撚係富二代,一齊左先知原來男神勁專一,拍左拖先知原來富二代唔會分錢過你洗,表面同內在分別可以好大。姣西就勝在此,俾機會自已睇下人地的內在。

又啱
來者不拒點都好過一開始擺度閘係前面嘅

帶住搵對象既心態好難識朋友
你下下諗住跑都唔會行得好啦
正確係先識朋友,慢慢就會有對象

啱,心態真係好緊要。
同埋對所有人都先觀察一段時期,唔好咁快鍾個頭埋去。另一方面,睇定d,唔好抹殺所有可能性

不過咁就變成收兵,做左娘娘
所以我覺得拍拖就拍拖,唔夾咪分手囉,覺得自已處女係重要咪唔好做愛,
如果無所謂就記得用套或者食藥,
其實女追男都可以好被動,不過要耍少少手段。

我都想反追番佢但唔知點做 驚chur走佢

一齊過好難追得返, 正如離過婚好難追得返前妻或者前夫,搵第二個好啲。
真係想追返就要改變自已變到第二個人咁樣,仲要花時間淡化你之前俾佢咖印象。超難

係架咩

係架,回頭草係好難食。同你分得手一定有啲原因,而且唔係一朝一夕發生。要改?談可容易,自已改都勁難,仲要改埋人對你嘅印象 仲有佢對你嘅印象隋時係用年月去積返黎喎。現實上好有難度。
男人係鍾意純㗎,不過前提係要靚
公廁唔係話做就做,你肯做都要有人肯去先得㗎
BTW, 開得呢個post我覺得純極有限,有冇啲例子證明吓有幾純?

又啱

啱,心態真係好緊要。
同埋對所有人都先觀察一段時期,唔好咁快鍾個頭埋去。另一方面,睇定d,唔好抹殺所有可能性

所以我覺得拍拖就拍拖,唔夾咪分手囉,覺得自已處女係重要咪唔好做愛,

一齊過好難追得返, 正如離過婚好難追得返前妻或者前夫,搵第二個好啲。
真係想追返就要改變自已變到第二個人咁樣,仲要花時間淡化你之前俾佢咖印象。超難

係架咩

係架,回頭草係好難食。同你分得手一定有啲原因,而且唔係一朝一夕發生。要改?談可容易,自已改都勁難,仲要改埋人對你嘅印象 仲有佢對你嘅印象隋時係用年月去積返黎喎。現實上好有難度。

我地識左一個月左右咋 都仲未開始
一開始對我咁好做咩啫
純加識打扮 = 有仔
Pm 晒上面話自己純既絲打

好想識純既女仔
個樣純品,但係行為要精明。
做女仔下下被動,除左聽天由命之外無人幫到你,想搵對象都要俾機會其他人識到你先,啱Feel唔好怕俾人呃,最緊要睇緊啲錢同唔好大左肚,就基本上無咩可以俾人呃,唔好覺得人地老公或者男朋友咁有錢或者靚仔,人比人比死人,只會令自已唔開心。
Pm 晒上面話自己純既絲打

好想識純既女仔

連登邊有pm
又咪係睇樣

又啱

啱,心態真係好緊要。

係架咩

一開始對我咁好做咩啫

人地對你好就係想你鐘意佢,人地唔係狗公或者兵仔,見你無咩暗示明示佢有可能,人地唔會死追你,如果有你唔鐘意架人死死咁追你,你都唔會高興啦。
如果你有意思,就要暗示俾佢知佢有機會。

又啱

啱,心態真係好緊要。

係架咩

一開始對我咁好做咩啫

人地對你好就係想你鐘意佢,人地唔係狗公或者兵仔,見你無咩暗示明示佢有可能,人地唔會死追你,如果有你唔鐘意架人死死咁追你,你都唔會高興啦。

我有暗示但唔知係咪佢get唔到
算啦一個男仔對你有意思點都會覆得密
人地hea覆你就識收皮啦

又啱

啱,心態真係好緊要。

係架咩

一開始對我咁好做咩啫

人地對你好就係想你鐘意佢,人地唔係狗公或者兵仔,見你無咩暗示明示佢有可能,人地唔會死追你,如果有你唔鐘意
架人死死咁追你,你都唔會高興啦。

我有暗示但唔知係咪佢get唔到

可能真係Get唔到,自已諗主唔主動啲好。不過應該係唔追你嘅機會多
睇樣嫁咋屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞