純又點咪又係冇人要

516 回覆
44 Like 49 Dislike
好多時純既女仔天生已經落左度閘,e.g. 淨係群埋女仔堆, 好少同男仔好熟絡
一般既男仔好難approach到

而通常打破到呢個閘既男仔,條件都唔會太差,大把貨比佢地揀又未必會揀返d純既女仔

唉 上面個段完全係我

擴闊自己社交圈子先係長遠之道
有咩事都多D朋友幫

我想想擴闊 耐何我唔知邊到入手同我慢熱到嘔

我有玩緊交友app嘅
但由於我過度慢熱嘅關係都係唔work

我都係

樓主我都想問 點解我識唔到女仔
圈子無咩女仔 連女仔fd都少
利申 同女仔溝通無咩問題 不過有時唔熟怕醜d
好多時純既女仔天生已經落左度閘,e.g. 淨係群埋女仔堆, 好少同男仔好熟絡

而通常打破到呢個閘既男仔,條件都唔會太差,大把貨比佢地揀又未必會揀返d純既女仔

唉 上面個段完全係我

有咩事都多D朋友幫

我5年前舊登識左班fd,有人教我玩board game
之後出去玩,每次基本上識人都係無難度
而家無限朋友
好似之前搵工,勁多人介紹

邊到邊到

玩Board game既人永遠會約唔同既人去玩board game
我自己識教好多Game所以會出去教fd既fd玩
一班人,每一介紹幾個fd你識,再介紹
條數我都唔識計

教我教我
唔好聽啲男人呃
毒撚又好、有條件既又好,都係鍾意人姣又嗲,外表平時純、間唔時做妖豔賤貨,先係佢地理想想要既女人

利申:已進化

講白d就係外在要靚女 對住男朋友就好淫 諗起都

唉 上面個段完全係我

所以從來都唔敢接近

但其實接近我唔會趕走佢 次次接近個啲最終都係同我畫清界線
我係咪好有問題

你要比個方法人係普通既男仔都接觸到你先得架

咩方法

有男有女,face to face, 除左Board game仲可以係唱歌

唱歌咪搞

唉 上面個段完全係我

有咩事都多D朋友幫

我有玩緊交友app嘅

我都係

唔好問我 我都識唔到男仔
鐘意親d純品女仔都冇揀我
次次d對手都係食女獸
輸左
都唔好剩係話男人
好聽d講咪叫玩boardgame 咪又係搵個籍口約一班人出黎交友約炮 都係工具姐 你估真係討論boardgame咩
個原理同去教會識朋友冇分別
鐘意親d純品女仔都冇揀我
次次d對手都係食女獸
輸左
都唔好剩係話男人

根本大家都係一樣

唉 上面個段完全係我

有咩事都多D朋友幫

我有玩緊交友app嘅

我都係

圈子有無男仔?
絲有無番下pt 有既話實識到嫁wo
識到不過可能無興趣

唉 上面個段完全係我

所以從來都唔敢接近

但其實接近我唔會趕走佢 次次接近個啲最終都係同我畫清界線
我係咪好有問題

你要比個方法人係普通既男仔都接觸到你先得架

咩方法

重點唔在於用咩途徑去識人,
而係你要將度閘升返上黎,唔好令人有種好難接觸好難熟絡既感覺
我要你

唉 上面個段完全係我

有咩事都多D朋友幫

而家無限朋友

邊到邊到

玩Board game既人永遠會約唔同既人去玩board game
條數我都唔識計

教我教我

有興趣我實教
Hehe haha既game又有
認真鬥高分既都得
男女都歡迎

你tg係咩

唉 上面個段完全係我

有咩事都多D朋友幫

我有玩緊交友app嘅

我都係

圈子有無男仔?
絲有無番下pt 有既話實識到嫁wo
識到不過可能無興趣

有番pt但啲同事全部女人
我要你

唉 上面個段完全係我

有咩事都多D朋友幫

而家無限朋友

邊到邊到

條數我都唔識計

教我教我

有興趣我實教
認真鬥高分既都得
男女都歡迎

你tg係咩

我又想玩,教埋我
樓主偏心,唔俾tg我
(講笑,勿認真)
完全冇人追?定有好多你冇乜興趣既自動filter左

完全冇人追
試過一個追完我鐘意佢就走左去想點

會唔會你有氣牆令人覺得你好難 approach?

或者人地追緊果陣,妳完全無回應

根本都冇人追

唔會掛
定係妳成日匿埋唔出街,d男仔想搵妳都搵唔到

我又慢熱宜家環境又少男仔 好難會識到男仔
我成日自己一個出街

之後依到嘅人就會問你出唔出

我已經好想問
樓主出唔出街

出囉

唔好答我自己一個出
妳幾時得閒出先
快d留個TG俾我先啦

唔知呢

好想約妳呀,去邊都好
快d應承我啦

我有應承你呀

就今日點睇
純又點,最後只會俾人話扮,而男GA就覺得食得吾好晒ーー

唉 上面個段完全係我

有咩事都多D朋友幫

而家無限朋友

邊到邊到

條數我都唔識計

教我教我

有興趣我實教
認真鬥高分既都得
男女都歡迎

你tg係咩

我又想玩,教埋我
樓主偏心,唔俾tg我
(講笑,勿認真)

你唔俾我咋嘛
完全冇人追?定有好多你冇乜興趣既自動filter左

完全冇人追
試過一個追完我鐘意佢就走左去想點

會唔會你有氣牆令人覺得你好難 approach?

或者人地追緊果陣,妳完全無回應

根本都冇人追

唔會掛
定係妳成日匿埋唔出街,d男仔想搵妳都搵唔到

我又慢熱宜家環境又少男仔 好難會識到男仔
我成日自己一個出街

之後依到嘅人就會問你出唔出

我已經好想問
樓主出唔出街

出囉

唔好答我自己一個出
妳幾時得閒出先
快d留個TG俾我先啦

唔知呢

好想約妳呀,去邊都好
快d應承我啦

我有應承你呀

就今日點睇

扮工
好聽d講咪叫玩boardgame 咪又係搵個籍口約一班人出黎交友約炮 都係工具姐 你估真係討論boardgame咩
個原理同去教會識朋友冇分別

咁你有無約先
有 -> 你都係同一類人
無 -> 你只不過妒忌人

咁你回應既重點晌邊
至憎公廁

純得黎聽話就最好
你遇到衰嘅姐
衰嘅都係自己揀

利申 女朋友係乖乖女,預咗同佢一世
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞