純又點咪又係冇人要

516 回覆
44 Like 49 Dislike

我地既感情未去到一齊
又係呢啲垃圾說話
明明被佢追到又唔一齊

會唔會係佢notice 唔到你已經ok

佢又係個啲 我對你有feel但未去到要拍拖

我覺得依D都係要慢慢去架啦
如果佢咁樣打退堂鼓
可能佢都真係冇想像中咁鐘意你
一齊左都未必係好事

佢就係想縮沙囉

個男仔果時既感覺我都明 追落既時候愈來愈冇feel 人地都係唔想拖你時間姐

又或者佢都覺得拖緊自己時間呢

睇你點睇姐 我果時既想法係寧願單身都唔想騎牛搵馬害到人

iktf
曾經有個好鍾意既人冇一齊到
之後就一直單身

我地既感情未去到一齊
又係呢啲垃圾說話
明明被佢追到又唔一齊

會唔會係佢notice 唔到你已經ok

如果佢咁樣打退堂鼓
一齊左都未必係好事

佢就係想縮沙囉

個男仔果時既感覺我都明 追落既時候愈來愈冇feel 人地都係唔想拖你時間姐

所以我地唔係佢都冇得諗佢到底係點 只可能假設
好多時純既女仔天生已經落左度閘,e.g. 淨係群埋女仔堆, 好少同男仔好熟絡
一般既男仔好難approach到

而通常打破到呢個閘既男仔,條件都唔會太差,大把貨比佢地揀又未必會揀返d純既女仔
純得黎唔好太蠢 正

如果佢咁樣打退堂鼓
一齊左都未必係好事

佢就係想縮沙囉

iktf
曾經有個好鍾意既人冇一齊到
之後就一直單身

寧缺勿濫
好多時純既女仔天生已經落左度閘,e.g. 淨係群埋女仔堆, 好少同男仔好熟絡

而通常打破到呢個閘既男仔,條件都唔會太差,大把貨比佢地揀又未必會揀返d純既女仔

我都覺
呢個就係實事
要條仔有樓有車有事業 純極有限
當樓豬係做野啦
試下講多d“即係點呀” “唔明wor" “教我呀”, 笑多d
包你十條仔有八條仔受
不過果D係咪你prospect就唔包

劉明學嘢先
我通常係自己諗辦法搞掂佢個種

咁你就Fail
不過做得呢種,預左比女仔杯葛
我只係舉個最簡單吸引到仔既例子

作為一個仔,我覺得呢招好work
男仔好鍾意俾女仔問野

因為有覺得自己叻既感覺

尤其係小毒毒,滿足度max
有冇人覺得香港女仔其實幾純
https://lihkg.com/thread/294593/page/2?ref=ios
完全冇人追?定有好多你冇乜興趣既自動filter左

完全冇人追
試過一個追完我鐘意佢就走左去想點

會唔會你有氣牆令人覺得你好難 approach?

或者人地追緊果陣,妳完全無回應

根本都冇人追

唔會掛
定係妳成日匿埋唔出街,d男仔想搵妳都搵唔到

我又慢熱宜家環境又少男仔 好難會識到男仔
我成日自己一個出街

之後依到嘅人就會問你出唔出

我已經好想問
樓主出唔出街

出囉

唔好答我自己一個出
妳幾時得閒出先
快d留個TG俾我先啦

唔知呢

好想約妳呀,去邊都好
快d應承我啦

唉 上面個段完全係我
完全冇人追?定有好多你冇乜興趣既自動filter左

完全冇人追
試過一個追完我鐘意佢就走左去想點

會唔會你有氣牆令人覺得你好難 approach?

或者人地追緊果陣,妳完全無回應

根本都冇人追

唔會掛
定係妳成日匿埋唔出街,d男仔想搵妳都搵唔到

我又慢熱宜家環境又少男仔 好難會識到男仔
我成日自己一個出街

之後依到嘅人就會問你出唔出

我已經好想問
樓主出唔出街

出囉

唔好答我自己一個出
妳幾時得閒出先
快d留個TG俾我先啦

唔知呢

好想約妳呀,去邊都好
快d應承我啦

我有應承你呀

唉 上面個段完全係我

所以從來都唔敢接近
放心 只要你個樣10分有5分 就一定有市場
超純大肥婆

唉 上面個段完全係我

所以從來都唔敢接近

但其實接近我唔會趕走佢 次次接近個啲最終都係同我畫清界線
我係咪好有問題
點純法先,如純到連婚前性行為都無係要得班港姐

男仔好易受誘,所以而30左右嘅仔定性啲,吃香啲
你的樣子如何

高手事必一定要靚仔有型
只係普通人一廂情願既諗法

正常已經吸到好多人

唉 上面個段完全係我

又唔洗堆男仔堆嘅,只要有男仔同你接觸 唔好太抗拒就得,就好似我咁
你講既純=毒?

唉 上面個段完全係我

所以從來都唔敢接近

但其實接近我唔會趕走佢 次次接近個啲最終都係同我畫清界線
我係咪好有問題

可能啦
而家好多都打算好快就手到拿來
幾個月都覺得長時間

不過依啲可能都你地唔夾咁樣啫
你的樣子如何

高手事必一定要靚仔有型
只係普通人一廂情願既諗法

正常已經吸到好多人

高手扮方面正常已經夠殺
有技能加持就夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞