純又點咪又係冇人要

516 回覆
44 Like 49 Dislike
我中文差(頭盔)
睇左2頁,啲回應話:公廁食曬啲仔=成功者。純無仔食=失敗者。失敗者想成為成功者………………世風
其實 係交友app呢⋯
只要你係女仔 都每日至少1x個人晒點數(好貴)為左同你say個hi

女仔你肯放自己樣上去 大把人搵
主要係帶眼識人最重要

女仔要搵男仔唔難
要搵個對你真心既potential男朋友先難

成日聽到有女仔玩交友app
比人啪完就分手
臭雞樓主邊度純呀
識得扮怕醜叫人留tg收曬兵咁
咩唔抵得D"姣雞"搶曬D仔
我點睇你都係生得唔靚冇市場咋喎
唔關純事 因為你都係唔純
你係唔靚女咋
純??!
咪傻啦~純一詞係香港哩個多元化既地方,早已唔夠純。中學遇過都算幾純既女仔,大學幾乎無(雖然都係遇到),我指思想。
純 根本就係一種缺陷。純同毒都係被動一族,會比主動一族較劣勢。淨係得純係唔夠"搵食"既,係哩個地方會比較難。
有冇人覺得呢D冇人要既豬排同連登D毒撚一樣
有冇人覺得呢D冇人要既豬排同連登D毒撚一樣

咪都係無人要?有咩一樣?
好聽d講咪叫玩boardgame 咪又係搵個籍口約一班人出黎交友約炮 都係工具姐 你估真係討論boardgame咩
個原理同去教會識朋友冇分別

樓主上黎打飛機同搵食姐
變咗留tg

幾時又搞舊登個緣份配種計劃?我tg send畀樓主呢d「純品」女仔
成班狗公見留id
懷疑格離post 搵完食就再黎呢到搵食
我中文差(頭盔)
睇左2頁,啲回應話:公廁食曬啲仔=成功者。純無仔食=失敗者。失敗者想成為成功者………………世風

未等同男人食好多女就成功一樣
好多人都係咁諗
香港撚有女純
全部臭雞黎
正,又有得釣狗公

前因:
識左一個遲我一年同月同日出世嘅女仔,同性格、同經歷、同背景。大家都轉數快、識做人、諗野好成熟,大家都留過學,大家都係公務員家庭,成件事好對稱好完美。直至最近出現左問題斷左來往,我織落想送俾嗰一位我重視嘅人嘅一條勁巾立時冇左存在價值。我想幫佢揾一個錫佢嘅主人。

簿酬:
一餐dinner

名額:
一位幸運兒

條件:
九十後絲
英文唔差
份人唔蠢
住得近港島

telegram : Without_Fear

色情免問
臭雞樓主邊度純呀
你係唔靚女咋

成日話要pure最終咪又係唔夠其他女鬥

我懂的
臭雞樓主邊度純呀
你係唔靚女咋

唔上黎喇
依家係TG同班厹愛愛了
臭雞樓主邊度純呀
你係唔靚女咋

唔上黎喇
依家係TG同班厹愛愛了

見到成堆人一路話自己純品 一路講是非話鳩其他人 真係打撚曬冷震
臭雞樓主邊度純呀
你係唔靚女咋

唔上黎喇
依家係TG同班厹愛愛了

見到成堆人一路話自己純品 一路講是非話鳩其他人 真係打撚曬冷震

得啖笑
認真,有毒撚溝又話人地柒頭,有靚仔有錢嘅溝又話人地唔專一。
姣西勝在係要求唔高,毒撚又得男神又得,埋左身自然睇到其他人睇唔到架野。
一齊左先發現毒撚係富二代,一齊左先知原來男神勁專一,拍左拖先知原來富二代唔會分錢過你洗,表面同內在分別可以好大。姣西就勝在此,俾機會自已睇下人地的內在。

認真 我又唔係咁膚淺 但只係根本身邊冇男仔朋友 圈子又冇男仔

你係靚既自然有人抄牌架啦

我自問唔係靚 路人樣

你唔靚又唔主動,點會有人要
人地姣都主動腿張開
男人係鍾意靚+純,唔靚既女仲要我花心思破牆壁?

眼花睇左鄭家純

打少d J

雖然我都鍾意(台灣果個)

當然係台灣果個
臭雞樓主邊度純呀
你係唔靚女咋

臭雞樓主邊度純呀
你係唔靚女咋

唔上黎喇
依家係TG同班厹愛愛了

臭雞樓主邊度純呀
你係唔靚女咋

唔上黎喇
依家係TG同班厹愛愛了

愛乜
睇左幾頁見到班豬閪係度圍爐打飛機 想嘔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞