純又點咪又係冇人要

516 回覆
44 Like 49 Dislike
純有撚用
大把女仔拍十幾廿次拖都好多男仔想同佢埋單
根本最後公廁才會得到勝利
你夠姣夠放就得
純?who fucking care?

事實
講到尾都只係你鐘意嘅人唔鐘意你

如果有個你唔鐘意嘅人鐘意你
仲會唔會話冇人要

不過總會搵到個有眼光嘅人咁樣

一開始話我好純好可愛話想我做佢女朋友 宜家就完全變哂又唔理

仲會唔會話冇人要

好純好可愛=好蠢好幼稚

仲會唔會話冇人要

咁應該係得到手就唔要

btw 依啲都係聽下好
多數講話你好你正果d 都唔會一齊到😂

仲會唔會話冇人要

咁應該係得到手就唔要

btw 依啲都係聽下好
多數講話你好你正果d 都唔會一齊到😂

垃圾
有時係度諗自己咁錫身好戇鳩
公廁都搵到乖仔同佢埋單
好撚灰
要純品 =/= 只要純品

你咁諗好無畏。做多d野增值自己啦。
女仔純品既,總有人識欣賞
唔好聽啲男人呃
毒撚又好、有條件既又好,都係鍾意人姣又嗲,外表平時純、間唔時做妖豔賤貨,先係佢地理想想要既女人

利申:已進化
有時係度諗自己咁錫身好戇鳩
公廁都搵到乖仔同佢埋單
好撚灰

唉 我都覺
唔好聽啲男人呃
毒撚又好、有條件既又好,都係鍾意人姣又嗲,外表平時純、間唔時做妖豔賤貨,先係佢地理想想要既女人

要姣人我真係做唔出囉 除非自己條仔
純還純
純得嚟悶先攞命

如果份人內向又冇乜野講仲要純過純水
我只會覺得呢種女仔好難溝通
好似係個實驗室度走出嚟完全冇接觸過社會

Btw仲有性個D問題
不過一講又會有世界大戰
唔好聽啲男人呃

姣自己條仔緊係好 同埋內裡open呢家野
對佢一個好啦 其他人就不了
純還純
純得嚟悶先攞命

如果份人內向又冇乜野講仲要純過純水
我只會覺得呢種女仔好難溝通
好似係個實驗室度走出嚟完全冇接觸過社會

Btw仲有性個D問題
不過一講又會有世界大戰

我同人一熟左就好多野講
性其實又唔會真係會鬧交既
唔好聽啲男人呃

但首先我都係要有仔
唔好聽啲男人呃

但首先我都係要有仔

唉 那有仔
成日話要pure最終咪又係唔夠其他女鬥

好撚認同
最後又咪啲濫嘅姣嘅食曬成個市場

岩呀 最後咪又係濫嘅靚仔嘅食矖成個市場
唔好聽啲男人呃

其實唔係要女妖豔賤貨
閒唔時鬼馬調皮d is ok

咁如果你覺得鬼馬調皮 = 妖豔賤貨
咁應該係程度問題
唔好聽啲男人呃

但首先我都係要有仔

唉 那有仔

不能同意更多
完全冇人追?定有好多你冇乜興趣既自動filter左
公廁轉個頭就俾你飛起左啦
中出左奶左野仲唔898

最後咪又係自己受
其實單身又有咩可怕wor
成日話要pure最終咪又係唔夠其他女鬥

好撚認同
最後又咪啲濫嘅姣嘅食曬成個市場

啱呀 最終咪又係嫌你唔夠姣

啲公廁明明好柒好肥,但我地最後都係loser 啊 公平咩?

啲厹Player明明好柒好肥,但我地最後都係loser 啊 公平咩?
完全冇人追?定有好多你冇乜興趣既自動filter左

完全冇人追
試過一個追完我鐘意佢就走左去想點
純有撚用
大把女仔拍十幾廿次拖都好多男仔想同佢埋單
根本最後公廁才會得到勝利
你夠姣夠放就得

純有撚用
大把男仔拍十幾廿次拖都好多女仔想被佢佢埋單
根本最後厹Player才會得到勝利
你夠賤夠放就得
公廁轉個頭就俾你飛起左啦
中出左奶左野仲唔898

最後咪又係自己受
其實單身又有咩可怕wor

單身冇咩好怕 最怕係一世單身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞