純又點咪又係冇人要

516 回覆
44 Like 49 Dislike
我好多fd都好純
無拍過拖
打扮麻麻
讀女校/ 男女校都有
樣打扮後都算靚

無仔!!

女仔要自信啲開朗啲+對有興趣對象姣啲,讚下個男仔優點
再大波啲,最緊要化少少妝,唔好唔修眉/唔搽下啲唇膏,講野些少風趣,唔好好似深山野人搭唔到channel咁。
無敵啦
不過最緊要你個圈子⋯⋯
要比多啲男知道妳既存在咯⋯

大波啲 冇啦啦點會大

外表架野好死,加多幾隻餃子咪即係大胸

自欺欺人

都唔會咁快有得驗貨,到驗貨嗰時都目標完成啦

好似又啱
我要
pm
唔好害左樓主啦,做自欺欺人既野做咩
到時比人嫌細比人飛仲衰,比人hurt
一個人最重要既係內在,
樓主做返自己咪得,百貨應百客,實有鐘意你既人出現
一個人最重要既係內在,

都係既 我宜家連車衫都學緊
我好多fd都好純
無拍過拖
打扮麻麻
讀女校/ 男女校都有
樣打扮後都算靚

無仔!!

女仔要自信啲開朗啲+對有興趣對象姣啲,讚下個男仔優點
再大波啲,最緊要化少少妝,唔好唔修眉/唔搽下啲唇膏,講野些少風趣,唔好好似深山野人搭唔到channel咁。
無敵啦
不過最緊要你個圈子⋯⋯
要比多啲男知道妳既存在咯⋯

大波啲 冇啦啦點會大

外表架野好死,加多幾隻餃子咪即係大胸

自欺欺人

都唔會咁快有得驗貨,到驗貨嗰時都目標完成啦

好似又啱

香港大把仔,認真講好多仔唔介意條女平胸。花啲時間同錢打扮下就已經差好遠
咁心急拍拖做咩,你睇連登大把高學歷既巴打都未有拖拍

見到個post個個留tg真係得啖笑
一個人最重要既係內在,

第一印象非常重要
一俾人認定左毒撚毒絲就連機會都無埋。

你生活美滿,又有伴侶,有車有樓有資產又點會明白毒撚毒絲嘅疾苦
其實男仔係鍾意純既
不過純唔係乜鳩都唔做
純得黎得閒送下禮物關心下佢又照顧下佢咁啲仔實當你寶
利申 女朋友純 當佢寶

你生活美滿,又有伴侶,有車有樓有資產又點會明白毒撚毒絲嘅疾苦

咪就係
再等落去等到三十都未等到呀陰公豬
女人青春有限
一個人最重要既係內在,

都係既 我宜家連車衫都學緊

男朋友女朋友絶對唔會係個天道跌落黎,
努力攪好自已,學下點應付狗公賤男,
幾時真命天子先到就要睇彩數。
gfable有咩用
啲仔都係唔會揀我
反而臭左朵嘅女都有人要
公平咩

咪就係
再等落去等到三十都未等到呀陰公豬
女人青春有限

啱呀 都唔知幾時先有
gfable有咩用
啲仔都係唔會揀我
反而臭左朵嘅女都有人要
公平咩

係 都冇男朋友點gfable啫
gfable有咩用
啲仔都係唔會揀我
反而臭左朵嘅女都有人要
公平咩

你的樣子如何,你的日子也必如何
因為臭左朵嘅女都有樣,你冇
留個tg比我調戲下
好想知樓主最後有冇加人地tg
gfable有咩用
啲仔都係唔會揀我
反而臭左朵嘅女都有人要
公平咩

連show自己gfable嘅機會都冇
gfable有咩用
啲仔都係唔會揀我
反而臭左朵嘅女都有人要
公平咩

你留完睇下有冇加咪知
留個tg比我調戲下

你自己留

你留完睇下有冇加咪知

https://t.me/Ray997
好,我親身試一試
gfable有咩用
啲仔都係唔會揀我
反而臭左朵嘅女都有人要
公平咩

俾你 show 下

你留完睇下有冇加咪知

不了 咁多人搵

我都係想搵D可以俾自己搵多D既人

你留完睇下有冇加咪知

不了 咁多人搵

我都係想搵D可以俾自己搵多D既人

連你都嫌棄我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞