純又點咪又係冇人要

516 回覆
44 Like 49 Dislike
姣既女係有人要,但要佢既人未必係好仔好男人,果d男人比你都未必想要
姣既女係有人要,但要佢既人未必係好仔好男人,果d男人比你都未必想要

但有啲好既男仔都會被佢地搶走
男仔都係咁 無人要

利申 紅巴

咁易比人姣走就唔係咩好仔喇
男女都一鳩樣

我A1唔煙唔酒有時間就pt同打機咪又係比人玩 屌

咁無眼光既仔咪由佢搶 眼光品味都係一個男仔既quality黎

好女仔係會吸引到好男仔既,堅守信念啊

a0多年,yr4先遇到而家既超好仔男友,覺得之前所有既等待好值得

咁無眼光既仔咪由佢搶 眼光品味都係一個男仔既quality黎

a0多年,yr4先遇到而家既超好仔男友,覺得之前所有既等待好值得

好好一個經驗
鍾意純既女仔既通常都係比較內向既男仔或者毒撚,你又睇唔睇得上佢地先
鍾意純既女仔既通常都係比較內向既男仔或者毒撚,你又睇唔睇得上佢地先

呢樣真嘅...
唔好成日聽連登果d準則,
現實世界班雞先係勝利者。
純都有分靚定醜嘅
勁純嘅 醜都冇用啦
我女朋友好純 但係冇人溝佢 最後有眼光既我追左會

過黎啦,我仲未俾人搶走呀
純就唔會開依個post啦

醒未呀你

扮乜撚野純

過黎啦,我仲未俾人搶走呀

過嚟叔叔抱抱
把口就話鍾意純既女仔,一有d姣西痴埋黎咪又係受唔住誘惑
把口就話鍾意純既女仔,一有d姣西痴埋黎咪又係受唔住誘惑

連姣西公廁都唔痴
只係樓豬未識到一個識得欣賞你既人姐。總有人識欣賞既,唔好灰心。

我有個女仔朋友 真係幾純既 佢係果啲人地講有味笑話佢都唔知咩黎既,試過有次有個男仔埋去同佢傾計但都係一句起兩句止,最後個男仔就緊係無隱去左搵個公廁啦 因為人地容易有話題,好傾D嘛。 問返個男仔,男仔個感覺係一個好高竇 同佢傾計好無隱,一個係傾乜都得。 當然最後個女仔搵到個識欣賞佢既人,btw我唔知佢宜家點啦。
利申: 個男仔唔係我,我無咁既福氣。

食左咁多頁花生,見到呢個都忍唔住留言。好正面呀 我都想搵返個 祝福你地呀
利申: 九月升year4
物以類聚
自己諗下啦
純既女仔好慢熱 要花好長時間先會追到 佢地好似一舊木頭咁樣 但只要你肯留底陪佢渡過 到最後佢一定會比你感動到
我女友就係一個好純既女仔亦都可以話係一個好摺好毒既女仔 我初初識佢個陣 佢真係完全唔講野 好碌木 我搵佢傾計都係我問佢答 多數都係我開波佢接球 之後我發現自己真係愛上左佢 我就直頭同佢一齊番pt 追左佢5個月先追到
所以各位鐘意純既女仔既巴打真係唔好咁易放棄,追純妹係一個慢長既戰役
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞