純又點咪又係冇人要

516 回覆
44 Like 49 Dislike
當樓豬係做野啦
試下講多d“即係點呀” “唔明wor" “教我呀”, 笑多d
包你十條仔有八條仔受
不過果D係咪你prospect就唔包

劉明學嘢先
我通常係自己諗辦法搞掂佢個種

咁你就Fail
不過做得呢種,預左比女仔杯葛
我只係舉個最簡單吸引到仔既例子

作為一個仔,我覺得呢招好work
男仔好鍾意俾女仔問野
完全冇人追?定有好多你冇乜興趣既自動filter左

完全冇人追
試過一個追完我鐘意佢就走左去想點

會唔會你有氣牆令人覺得你好難 approach?

或者人地追緊果陣,妳完全無回應

根本都冇人追

唔會掛
定係妳成日匿埋唔出街,d男仔想搵妳都搵唔到

我又慢熱宜家環境又少男仔 好難會識到男仔
我成日自己一個出街

之後依到嘅人就會問你出唔出

我已經好想問
樓主出唔出街

出囉

唔好答我自己一個出
妳幾時得閒出先
快d留個TG俾我先啦

唔知呢

我地既感情未去到一齊
又係呢啲垃圾說話
明明被佢追到又唔一齊

會唔會係佢notice 唔到你已經ok

佢又係個啲 我對你有feel但未去到要拍拖

我覺得依D都係要慢慢去架啦
如果佢咁樣打退堂鼓
可能佢都真係冇想像中咁鐘意你
一齊左都未必係好事

佢就係想縮沙囉
成日話要pure最終咪又係唔夠其他女鬥

好撚認同
最後又咪啲濫嘅姣嘅食曬成個市場

啱呀 最終咪又係嫌你唔夠姣

啲公廁明明好柒好肥,但我地最後都係loser 啊 公平咩?

咁講即係你目光都只係放係啲有錢有樓有乜有物嘅男仔到
根本就一鳩樣

痴線,我估我想架?條公廁日日ig 佢條仔架車又係間房自拍打卡 幸福私人小屋

知啦知啦威啦 你條仔私樓仔有車有收入種要乖乖仔㖭

即使係毒撚都唔要我地

點會呢,頂多係毒撚唔識表達自己,令妳覺得佢唔要妳

我地既感情未去到一齊
又係呢啲垃圾說話
明明被佢追到又唔一齊

如果佢咁樣打退堂鼓
一齊左都未必係好事

佢就係想縮沙囉

個男仔果時既感覺我都明 追落既時候愈來愈冇feel 人地都係唔想拖你時間姐

好撚認同

根本就一鳩樣

痴線,我估我想架?條公廁日日ig 佢條仔架車又係間房自拍打卡 幸福私人小屋

即使係毒撚都唔要我地

心傷 次次都單戀 有次仲單戀左5年

好撚認同

根本就一鳩樣

毒撚對住姣西咪一樣除褲
隔離綠帽post條廢鳩咪又俾公廁撬到

其實大家都係咁

有人主動又正正常常 唔通唔試下咩
你自己咪又係鐘意垃圾mk 賤男

我地既感情未去到一齊
又係呢啲垃圾說話
明明被佢追到又唔一齊

如果佢咁樣打退堂鼓
一齊左都未必係好事

佢就係想縮沙囉

個男仔果時既感覺我都明 追落既時候愈來愈冇feel 人地都係唔想拖你時間姐

明明只係追左個零星期就已經想縮 仲要我已經受左
當樓豬係做野啦
試下講多d“即係點呀” “唔明wor" “教我呀”, 笑多d
包你十條仔有八條仔受
不過果D係咪你prospect就唔包

劉明學嘢先
我通常係自己諗辦法搞掂佢個種

咁你就Fail
不過做得呢種,預左比女仔杯葛
我只係舉個最簡單吸引到仔既例子

作為一個仔,我覺得呢招好work
男仔好鍾意俾女仔問野

因為有覺得自己叻既感覺

我地既感情未去到一齊
又係呢啲垃圾說話
明明被佢追到又唔一齊

如果佢咁樣打退堂鼓
一齊左都未必係好事

佢就係想縮沙囉

佢點知你已經受左啫

好撚認同

根本就一鳩樣

即使係毒撚都唔要我地

心傷 次次都單戀 有次仲單戀左5年

單戀一D都唔傷
信我

睇住人有女朋友會唔傷咩

我地既感情未去到一齊
又係呢啲垃圾說話
明明被佢追到又唔一齊

如果佢咁樣打退堂鼓
一齊左都未必係好事

佢就係想縮沙囉

又或者佢都覺得拖緊自己時間呢

我地既感情未去到一齊
又係呢啲垃圾說話
明明被佢追到又唔一齊

如果佢咁樣打退堂鼓
一齊左都未必係好事

佢就係想縮沙囉

佢點知你已經受左啫

佢已經變得冷淡。。。
我係咪要直接同佢講我鐘意你
比我揀寧願揀一個悶的人
收唔少兵啦,呢度咁多厹
收唔少兵啦,呢度咁多厹

厹到到都有 睇點DEFINE

好撚認同

根本就一鳩樣

毒撚對住姣西咪一樣除褲

好撚認同

根本就一鳩樣

毒撚對住姣西咪一樣除褲

點prove到你係純?

我地既感情未去到一齊
又係呢啲垃圾說話
明明被佢追到又唔一齊

如果佢咁樣打退堂鼓
一齊左都未必係好事

佢就係想縮沙囉

又或者佢都覺得拖緊自己時間呢

睇你點睇姐 我果時既想法係寧願單身都唔想騎牛搵馬害到人

如果佢咁樣打退堂鼓
一齊左都未必係好事

佢就係想縮沙囉

佢點知你已經受左啫

佢已經變得冷淡。。。
我係咪要直接同佢講我鐘意你

咪搞啦 害死自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞