美國做機師 你問我答

390 回覆
402 Like 19 Dislike
因為你無腦無常識
所以你無能力判斷
如果你稍為有common sense你都知學飛機大約要幾錢一個鐘
不過可惜你無
咁無人幫到你呀
柒碌
東航單野樓主點睇
可唔可以加我tg
支持delta d crew最貼地同埋算係咁
如果UG係香港讀係咪無stem extension ( even 係stem科)?
你UG 係香港讀連Student visa 都無
Opt 都申請唔到
樓主有綠卡定點
師兄可唔可以問啲嘢 https://t.me/fosuguck
想問機師巴

1. CFI 儲鐘果段時間平均幾錢一個月

2. 我攞F1 visa黎US學 然後轉opt 想做CFI果段時間轉flight school轉去第2個state近女朋友多啲 係咪一般flight school都會請?

3. 見一般regional好多ERJ CRJ 到時轉major airlines會唔會有機會飛返airbus?好鍾意airbus 會唔會上ATP flight school個A320 type rating course會大啲機會入airbus fleet? (聽講入左boeing好難轉airbus)

唔該曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞