信用卡kol 小斯都幾伏⋯

435 回覆
1511 Like 42 Dislike
我到而家都唔知佢係男定女
之前經人妖申請wewa 好快收到百佳coupon
小斯 和 里先生 呢D KOL算係最有效率架啦

經那些Money乜乜網申請,準備定花時間追禮物和激到一肚氣啦,當中以moneyxxxx 伏中伏
唔通人地叫你請勿超速 跟車太貼
就代表你地話你已經做左咩

腦裝屎
東亞個現金回贈係申請後幾時有?
呢個係咪讚人妖 踩moneyhero post 黎
依D應該係比D唔比一D。個個都比佢點搵到錢
小斯同moneyhero一樣都係伏
日日都有唔同客打上來問個申請編號
又話等左半年都無 又話條link唔得
然後就屌9啲CS咩都唔知
講真CS撚知啲agency同marketing deal啲咩

利申:Citi CS
好似好多人幫襯佢
佢應該樓都買咗幾層
呢啲全部開空頭支票
Quote完我然後話唔係同我講咁你試下搭緊車走去同個司機講唔好超速 唔好跟車套貼睇下佢打唔打撚柒你

連登真係好撚多傻閪
我話緊某啲連登仔ja 希望啲傻閪唔好又對號入座
1個人經佢條link 申請有幾錢賺?
Moneyhero 次次都得,無咩問題

小斯第一次用已經話我唔合資格
Follow up都無做,都痴鳩線,永不錄用
佢仲要回返成k野畀你喎
Money hero打手?第一次聽有人讚佢
個苦主谷成千人 money hero出黎面對啦 做咩已讀不回 唔肯覆我幾時有gift card拎呀
我勁過你
21年5月追到22年3月尾先比
Moneyhero 冇聽過有人係拎到野
中過伏
之前順利拎過gift card 好彩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞