信用卡kol 小斯都幾伏⋯

435 回覆
1511 Like 42 Dislike
男定女?
不嬲唔會經任何人申請
就算少左著數都唔會
就係死都唔比你賺吹咩
係,我高中同學小斯次次都三個月畀到我

Moneyhero果度就啱啱狂send email追,終於肯畀申請渣打卡嘅蘋果$700 Gift卡我
男,觀瑪同學,我哋係觀塘地區名男校
之前經小斯申請,唔記得邊間銀行信用卡,一次過申請3張,有 1200蚊超市現金券。我最終只收到400,之後問返小斯,佢話分開 400 同 800寄過黎,無收到就應該係寄失左。死無對證,當自己唔好彩。
你幾個個轉先

我好似12月尾申請

4月收到

順豐送上門好過hero 要去拎
我經佢申請咗幾間銀行信用咭,跟足程序做
好多時零簽賬都送500 apple gift card,我次次都收到,係等得耐咁解
我都覺得係 佢地成日前後腳出同一樣野
人妖唔靠呢啲點買到樓
連幻聽都有埋 及早求醫
呢條仆街都好信
經中介無事就好
一有起事上黎麻撚煩
所以我買機票都直接同航空公司買
我冇事
又唔係同你講緊嘢 做乜係咁搭嗲啫你
咁真係有傻閪係咁喺度吠我丫嘛
又係你自己話quote人就唔洗對號就可以入座既
思覺失調定失憶呀今次?
我9月申請 12月左右攞咗
男扮女 鐘意男
咁又點橫掂兩個都係落自己袋 有咩所謂
講真 小斯算係咁
佢同里先生我用左10幾次都全部收到 而且比限期前早
但係 仆街垃圾moneyhero呢就永遠搵藉口話我冇用佢地條LINK申請 一係就幾個月之後我追佢先正式同我完全無紀錄顯示有經佢地
但係銀行個邊開哂CASE 證實我係有用MONEYHERO條介紹LINK

睇到樓上咁多人講話用左好多次MONEYHERO都拎到
一係你就係好彩 / 佢揀人去俾獎勵
一係得罪直接講句 你就係moneyhero打手
FB 依家日日苦主谷都有新POST投訴/反映緊,而佢自己個PAGE都被人小緊
呢排其實都多左堆打手 或者moneyhero轉左係其他PAGE 唔敢show 名出黎做廣告,我真係強烈建議各位如果貪禮品真係唔好再用佢 用其他或者直接申請起碼機會都大D/拎齊野
又買私樓又買錶又買Hermes
成日係ig 曬命間新屋
有錢到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞