信用卡kol 小斯都幾伏⋯

435 回覆
1511 Like 42 Dislike
中肯
小斯無走過數

Moneyhero正垃圾
你打上去啦

佢地啲CS 忙到就快自殺啦!

啲CS hea 你就揾佢mentor 同 Team Leader 吹下水。 佢地啲 Mentor 同 Team Leader 好撚得閒㗎。
啱呀,非打手,但小斯真係會幫你follow,我經佢申請過嘅野都接近5-6次,每次都準時比,除左最近嗰次sofi.
我次次都係要apple gift card,
用咗1000幾蚊,仲有成2000幾蚊未用。

但moneyhero就真係呃人,
聽講等勁耐先會收到/根本唔會比
經過mr miles 小斯申請
mr miles 果次佢話冇record 但都回一半水俾我

另外小斯就申請幾次都準時收足
pm 問佢野都有覆
用過Money hero 拎過HomePod Mini

唔知邊個駁唔到 柒左唔認呢
邊個係懦夫 好明顯
佢又講得出邊月邊日
同話嗰日有再send過
但我全部check哂都無
再搵佢就無覆了
搵唔到電話打過去
係咪我運氣好 過去兩年經小斯/moneyhero前後申請左一堆卡
目前都未有一單被走數過 前後加埋都拎左幾千蚊apple gift card/超市禮券
其實超市禮券都係好易買
基本上任何一間分店都會有 差在多定少
人妖張鐮安
讀中學果時已經成班都係基佬
連登啲傻閪白卡佬真係自我感覺良好 明顯無老豆老母教

唔係話你呀 話緊啲傻閪ja
果1800蚊我都唔知幾時有

好似每張信用卡用一次呀嘛
里好!
感謝你支持,呢個email係話返你知先前經里先生申請DBS信用卡已獲通知你係成功經我申請,你將會獲得額外$1,000 Apple Gift Card/ 現金券。
預計1-2星期會寄出到你的登記地址/電郵。
里先生
-
今期推薦:

幾個鐘前收到 唔知疫情關係定咩 佢包寄埋
N年前經人妖申請
要等到完全唔記得咗呢件事先收到coupon
但係要用奪命追魂call先收到
小斯用過幾次都無問題 仲要次次問佢野都好好心機答 係有時要耐d但無走過數
我一定唔會
你就執返地下D玻璃先啦
我兩張係佢到攪都收到,不過拖到好遲先比
我上次都係收到個email話咩 marketing team card team,我都費事打電話。
將小斯成個 email 加埋 reference number copy晒去 Citi 個 e-banking message 度,一日之後小斯個邊就覆返話銀行通知咗,咁先有返啲回贈。
巴打,可以考慮下用呢個方法。
聽到啲傻閪係咁吠
Same shit!
你打錯email 都好意思講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞