信用卡kol 小斯都幾伏⋯

435 回覆
1511 Like 42 Dislike
冇得咁講㗎喔,做到獨當一面當然大把錢搵。

Hollywood明星like the rock一個post都一球美金啦

同埋referral 真係被動收入,乜都唔使做就有成班人搵佢申請through 佢條link, 好似Citibank 咁簽300有1300 coupon,咁佢至少都袋2000一個application 掛。
app既cs好好多
電話個個好廢
睇多次! 係agent 話佢簽唔夠300 叫佢contact citi!

不過你啱, citi 不嬲係鳩嘅!

用得佢嘅人都係on9
咁究竟邊撚個先真係會拎到
經佢出過AE,Citi plus同HSBC又幾正常wor
Hollywood明星 我明梗係貴啦
但唔睇你上面篇文都唔知香港KOL原來都咁貴,我一直都以為就算去到小斯依種level出個post都係幾千蚊。前排成日見佢出NEF同crypto post,估唔到要成幾萬蚊個

referral就係我講以前(5-10年前), 街邊好多信用卡企街sales,咁我諗銀行依家cut哂信用卡企街sales,筆錢轉左比KOL。
其實銀行計過應該仲要著數,以前信用卡企街sales 你要比底薪又各種員工福利開支,依家用KOL就少左依筆開支

Citibank 咁簽300有1300 coupon,咁佢至少都袋2000一個application 掛。
開張新卡銀行比$2,000 小斯咁誇張? 我又係以為referral可能一個申請有百零蚊,幾百蚊, $500 max
銀行出手咁闊佬既
但agent會有客戶消費紀錄?
好條撚,上次答唔到我嘢,即刻終止對話
唔知禾? 有機會啩?

打上去問囉!
好多人拎到既
不過佢係咁拖想整到你煩自己放棄唔拎

我申請過一次
原本2-3個月就拎到
到左日子時候又你漏左資料又乜又柒咁
搞左輪拖左2個月先俾
好撚賤
佢廢就自然會收皮
講自己經歷都話打手
自己唔得,就全世界都無人得
屌佢老母死人妖
所以話基佬同戈妖都一鳩樣
外國自己click link就得
係YouTuber 講到幾好同有分析先click 人條link 支持下
same here
先唔講覆得好慢
每次都叫我自己問銀行
垃圾

佢個Story係咪串緊連登仔依個post係賤嘴

佢間海景view大屋真係好正,小斯見到依個post可摸可以分享下點做KOL同實際收入
剩係會用里先生 小斯聽到個名都唔開胃 同埋啲稍為出名少少啲KOL真係串過馬撚架
小斯到底係男定女
咩呀 記得有個訪問話佢係女人
打手味濃撚到人妖收皮啦
老細做得差照屌,證明手下可以自己單飛
其實同企街嗰啲申請着數仲多
咪係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞