信用卡kol 小斯都幾伏⋯

435 回覆
1511 Like 42 Dislike
利申 第一次經呢啲agent申請信用卡同開戶(citi)
已經跟足曬佢寫個啲步驟申請去攞佢個所謂迎新優惠
咁信用卡都攞埋啦 隔左好耐起碼N個月啦 就冇啦啦收到小斯個email話

「銀行表示批卡後一個月內簽夠$300,故此無法獲得任何額外獎賞。

如你認為係銀行check錯,請回覆我呢個email以便跟進!謝謝!」

咁好啦又覆返佢係銀行check錯啦,佢又叫我自己搵銀行同card team check,再叫個邊同番銀行marketing team講

咁好啦又跟著我問左card team啦,佢話我有簽夠數,
咁我又同小斯先生講啦,點知佢一野就話唔得,一定要銀行通知佢同佢講,cap圖都唔可以做證明

其實搞到呢到都已經唔想要個幾舊水,淨係咁來來回回已經搞成幾禮拜

最離譜係我話咁麻煩,之後都唔會經佢申請啦,佢就專燈打左一大段野屌我,話唔係淨係得我一個係咁,一開始咪已經講咗話佢地system唔update,叫你聯絡citi後再叫citi聯絡我,就係咁簡單,咁都話下次唔經我,我真係無野好講⋯⋯⋯⋯

嘩,呢啲所謂agent經佢申請,錢就幫佢攞左,啲態度仲衰過女人m到咁,我地經佢申請做完一大輪野咩都冇,仲要比佢鬧返轉頭,咩世界⋯

本身都唔想曬時間同佢糾纏,但作為消費者或者銀行用戶都真係應該比多啲人知遇到呢啲事,唔出聲又變本加厲我自己就一定冇下次
個死人妖你都信
moneyhero先至係最仆街
上年11月申請 email 問左幾次 到而家都冇消息
9成走數
本身啲人話佢我都唔信⋯而家信了
小斯算係咁多個入面最好架啦,
可能今次真係有問題,
但至少肯應你機同叫你點做,
不過你嫌麻煩又係另一回事……
Btw一向都有玩開呢啲,
Myhero最pk,
永遠都收唔到
之前係Money smart到開,好正常咁拎到部sony wf-1000xm3,但嗰時就快出4
想問埋係未間間拎野都要辦公時間

嘩,呢啲所謂agent經佢申請,錢就幫佢攞左,啲態度仲衰過女人m到咁

雖然我都唔鍾意個死人妖
但銀行根據錯嘅record認為你唔合資格
咁梗係無比錢個死人妖啦
你未幫佢賺到錢

不過既然死人妖靠你搵食
咁都好應該主動去follow up
有邊間唔肯應機?
小屍個死人妖咁撚串 永不錄用
Myhero
真係屌佢老母
我上次申請時SEND個換領EMAIL時打錯一個數字,
佢地冇出聲,我簽夠數等左幾個月都收唔到換領信,
打上去問又係叫我自己CHECK, 冇得換
最痴線係叫我重新簽多次睇下對唔對到
moneyhero?
次次都有應我喎
一樣 好閪 之前有問題就話要銀行同佢講先得喎 好撚串 態度好差 千祈唔好揾佢 食完你個佣 拎完個人資料 條友就唔撚想理你
moneyhero有次仲要過曬期 我主動追
不過起碼有say sorry follow up
試過幾次都無問題,拎足野
要夠條件後12-16week先有喎
你到期未先
不過真係要mon實
其他網會自己去同銀行follow up
Moneyhero都好過幫隻死人妖 又唔係著數d
幫襯過小斯幾次都無事
我已經分唔到小斯係男定女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞