信用卡kol 小斯都幾伏⋯

435 回覆
1511 Like 42 Dislike
佢一開始個條款寫到明"換領流程由遞交換領表格起計需時至少16星期" , 計番時間差唔多啦

我都set左日曆,一到第17個禮拜就開始追。
其實鬼係得佢一個係咁,
大把人小斯refer 去citi 都中蕉
根本refer 條link 有問題, 但係又唔認數

利申:識人做citi cs
咁得意,有MOENYHERO既POST就屌到仆街,撐小C
有小C既POST就屌到仆街,撐MONEYHERO
MONEYHERO苦主,追左我3個半月
本身由31/12/2021,追到X/4/2022
要個客自己搞嚟搞去先拎到 執得啦 點解要搵你?
之前經佢申請拎到1500gift card 冇事
同一條水架
小斯係佢老細
其實點解要經佢開?多d 著數?
FB 有 苦主 group 幾千人
用過小斯一次好彩冇事
申請citi octopus card 填足所有表格然後簽夠$,過左3-4個月左右收到小斯email 話已confirm達到要求,再過多一星期左右收到封掛號信入面有小斯回贈既超市coupon
我申請過OK喎,上次我幫佢申請花旗銀行信用卡,話會送一個 monster beats 嘅耳筒,跟住冇貨,佢同我講等兩三個月,之後兩三個月真係俾返我。因為我嗰隻耳筒好似停晒產定賣晒,佢換過隻更加之新嘅俾我
死人妖,屌你老母

把聲好撚難聽

有次睇到佢去staycation 條片 好撚嘔

男唔男 女唔女咁撚樣

閹人
中過伏,煩到唔想再問嚟問去,豪比佢。以後唔簽呢張卡,夠期就cut咗去
人妖你都信,無計
究竟係男係女,好煩
里先生好d

fb 留言通常都好快回

同埋人妖成日po story crypto收息/ico 引人入市收佣
上年十一月經佢出過張citi信用卡
收足1500 apple gift card同迎新禮物 冇咩問題
問題係樓主唔跟人指示做,跟住就話咁樣咁樣都唔得?
我都係,明明跟足佢申請,之後話唔符合資格,戶口都開埋,錢都擺埋係銀行
打手
佢就係靠你呢d On9 賺到名成利就 買新樓 去旅行
一個唔男唔女怪物都睇
仲有小屍成日扮到好黃 好嘔心
真,同你講比你小小錢
最後搏你無左件事,自己奶晒佣金

寄生蟲吸血鬼

利伸:經佢申請,比佢走數
我次次都得喎
睇左咁耐都唔知佢係男定女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞