信用卡kol 小斯都幾伏⋯

435 回覆
1511 Like 42 Dislike
Moneyhero 我屌你老母臭閪
申請張Apple gift card 搞撚左成半年都未有
佢同小斯都係一樣啫
我記得係粒粒玲子7-8年前已經出Post
佢仲有公開爆hsbc找建行卡卡數有獎賞錢
佢=小斯
間間都用過,小斯算係最快手果間,不過未試過出問題,所以無同佢傾過計
係平郵,我只收到 400 anyway
如果有得揀我都會揀 gift card
打手全家生cancer 仆街死

又俾我捉到一次,
里x: 22h
X絲:20h

條友仔真係成日拎人idea,
係都唔好成日差一陣先出,係人都知抄。
全部呢啲網都係走數,以後都係齋睇再自己上官網申請射落海都唔益佢哋
Citibank一間閪銀行,明顯就係佢地出錯啦。
因為邊個pkol都唔可能有你嘅消費紀錄,而啲咩禮物都係銀行,最多係through agency 出,如果銀行紀錄出錯,邊個pkol都冇貨俾你

小斯冇留意開唔知佢個人點,citi呢啲閪銀行可免則免
咁點會兩邊都有問題,明顯係citi IT問題wor
This is Citi
睇吓條link有咩問題,如果條link係銀行俾,你入到去,咁做agent嘅點知銀行check唔check到
唔該屌尻你識嗰條友,citi CS 十個有九個吋到仆街,又唔熟書
啱啊! 咁你又用?

我打上佢 好好態度禾
屌到佢賠錢,我收住錢用,有乜所謂
啲客係agent 個web 過citi
citi 有application no.
但係agent 個web timeout
咁係邊個嘅問題
其實信用卡kol係咪好好搵?
小斯提過以前grad去左big4 pwc做,但做左一年都冇耐就quit左全職做KOL
跟住上年仲買左豪宅,真係超大間架,就算big4都應該要做十年先買得起
一個post幾萬蚊,一個月出幾多post,又幾間銀行。

同埋淨食referrals 都和味啦
一個post幾萬蚊 有咁多 一間銀行一個月搵佢出十個post咪十幾萬 我以為fixed左可能比兩三萬一個月固定出幾十個post

食referrals應該好賺,以前未有小斯年代好多信用卡企街sales,佢地sell到人申請卡都賺唔少

但我估唔到依家既信用卡KOL好賺到可以買咁大間屋
btw,有冇人知依間屋係邊同幾錢,佢有講過係將軍澳Donki果頭

部電視機,抽濕機,甚至Hermes cushion 都好正 (我想要PS5)
我都想quit左big4做KOL,應該捱到partner都買唔起依間屋
咁呢個就係citi 問題,但今次樓主所講,係話citi講消費唔夠,呢個應該唔關agent 了?點referral對唔到,所以紀錄mismatch
我focus落個旁白多啲 好柒
個旁白係咪唐氏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞