信用卡kol 小斯都幾伏⋯

435 回覆
1511 Like 42 Dislike
唔明點解唔用推薦碼+濕尻指定連結方式去確認你經邊個agent申請,少好多爭議,份表白紙黑紙有推薦碼無得抵賴

如果要買大額野 有時都唔洗經agent
本身citi都唔差 8千回2千
雖然回贈總數無經agent咁多 但都唔撚益個班狗

(比Hong Kong Card狗呃過 )

我上年第一次用小斯申請citi信用卡拎 gift card,登記完,佢好自動咁2 月email左gift card 俾我, 我覺得佢好好喎,好過其他果d真係收唔到又冇回應
睇黎真係好多苦主⋯
其實個舊水算啦⋯又唔係等黎開飯
最大問題佢啲態度呢⋯好似我要調返轉serve佢咁
我自己申請都唔洗搞咁多野又唔洗受氣
Ture,都算係咁
咁如果條link有問題都應該唔係第一日發生,無論邊一方都應該解決或者提出有呢個問題啦⋯
打手everywhere
小斯雖然串串地,但佢次次都比到回贈我,又唔洗追,算係咁,次次都用佢
佢fb親自答我
除非佢俾人hack咗
男定女
我10月都未有
你等下啦
小斯係唯一一個次次都會回
你fb pm佢都會答你
啲超市券又會寄俾你
但其他果啲完全冇件事...

申請幾次, 次次都收足
Money hero 打手?
moneyhero 係12-16weeks 之後都唔會有影,
要你不停咁追,再等多幾個月先有
以後都唔會再用。 懷疑唔追既話,永遠都唔會有
屌 moneyhero 真係垃圾黎!!
之前追到我燥
上年十月經小斯申請citi plus同cash back
$2300超市coupon一月收齊哂 仲用掛號寄
用過幾次小斯冇問題
有次我唔記得填form
過咗期成個月先記得
佢寫到明過期冇填就唔受理
但都畀我補填返 算係咁
2021年8月收到confirmation,2022年4月都未收到獎賞點睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞