信用卡kol 小斯都幾伏⋯

435 回覆
1511 Like 42 Dislike
我唔係想有人幫我囉都話⋯你係咪小斯呀?咁想幫我?
都話個舊水我唔想要囉搞咁多野
未試過經佢申請拎唔到

計計埋埋起碼申過20張卡以上
經其他公司/人申請全部都拎足哂
8月中兩張, 上個月先拎到
不過真係冇下次
小斯咪meethk 老細之一囉。
原來佢哋兩個同一班人
不過我算里生係好過小斯。

但應該唔係同一班人,因為我成日見到小斯抄里生post,我同里生講過佢話佢都冇辦法。
申請左小斯幾次無事
有d fd唔跟指示填先拎唔到
打手味濃
小斯不嬲都唔差
hero就真係伏到pk 唔追都唔出聲 又會話本身份禮無左叫你換另一份 仲要勁耐先收到
gay佬係咪是必要大隻
唔通由你咪比人屈話你打手?

既然唔想搞咁多野打咁長文仲咩鳩?
唔想人中伏都拎下證據先得嫁
呢個世界真係好多呢啲人,咁都搵到食
咁激動做咩姐又唔係話你
是旦啦屈都控制唔到架
清者自清啦,我又唔係小斯咁咁紅既KOL
至少唔好扮女人
我朋友試過都無問題
我次次用都收到
我幫老豆申請都收到
我聽人講呢間好過人妖
其實有時唔關佢地/moneyhero事
有時候係啲銀行未review完或者未找數
所以佢先遲出錢

利申:以前做銀行成日遲找數
跟小斯申請過幾次,冇事冇幹,正常時間收到coupon
邊間都好啦,以後都唔會用啦⋯費事又比人話我打手
全家經佢開過好多張 每次都收足迎新

有次遲咗填google form 問佢可唔可以補交 佢話試下幫我問翻DBS confirm 話因為遲 要預可以再加多3-4個月先收到reply

隔幾個月覆我 會寄返coupon俾我 亦收到左

利申:只係email過個次 個次黎計覺得佢都幾上心 幾helpful 當然因為佢有錢分所以咁啦 唔知佢性格點 只係覺得普遍 大家都推佢同Mr miles? 好似話其他連coupon都收唔到

當然 做到係基本野啦

appreciate樓主分享自己經歷
Mr Miles 概念上抄/跟小斯
好仆街
以前以為佢女人,點知佢係有棍絲
真心佢呢d呃左好多錢,佢真係fatfat
仆街,佢男人嚟嫁
今次東亞d超市都一個幾月就寄出,算好啦
咁樓主你申請邊張卡呀?睇下有無其他ching有同樣經歷
我算唔算貢獻左幾舊水比佢買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞