招10月頭去冰島識揸車嘅旅伴

1001 回覆
38 Like 4896 Dislike
戇鳩仔
等有錢巴絲出手真正收樓主佢地皮
依啲人隨時信撚左佢卜哂野
10月仲係封關 到時無得去要你俾錢
俾人屌完先話會負責哂車租同煮食
笑到仆街, 屌你老母你分清楚招司機定旅伴呀。
share 揸都算,仲要招人揸晒全程
我就全程渣車,你3條廢物就後面係度玩3p
會唔會太認真 香港300k一日 環島遊?
$1000蚊日,tg我hugo1991
就係講緊揸山路集中精神先費神
呢個PO應該有潛力俾記者拎去做新聞
屌你老母大種乞兒
牙朗?
懷疑樓主係01 d記者自己做新聞
我有去過冰島色 十月時間其實唔錯
(我都係十月尾倒)
仲要臨走係冰島睇倒極光 靚到癲左。
十月其實幾平衡,日照唔會太少之餘,又岩岩開始睇倒極光。

但建議點窮遊都好,有d 景點值得去下
e.g. 藍湖

其實樓主都有話負責返煮野洗野都真係你情我願唔洗介意人點睇。

到時既樓豬
睇下樓主搭咩class住咩酒店囉
疫情前要窮遊應該真係好平嘅而家唔sure
但你當自己隨團司機,連伙食都唔收
有少少廉價勞工feel
利申同女朋友會去都係10月都識揸車但唔會想載你哋
咪on9啦冰島路況差到仆街
一係就落雨一係就落雪 行行下條路變咗條河又試過
重點係大風到仆街 要不停扭返正 停車休息連車門都開唔到
又唔可以快揸 200km連休息要6-8個鐘
我最高紀錄喺摩洛哥連續揸800km 原全唔係同一回事
無揸過車又要諗自駕遊
好彩佢開post 教精佢
一陣又話俾人迫害
正嘅又性格隨和開放嘅話
分分鐘都真係有人揸嫁

利申: 我會報名
多謝你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞