招10月頭去冰島識揸車嘅旅伴

1001 回覆
38 Like 4896 Dislike
樓主串柒柒焫著司機
跟住喺荒野俾人踢落車就好笑
屌你ON9仔未撚出過城?
已經有司機大哥mon左post
樓主現實一定係無朋友唔識soical淨係識煩住人嘅毒撚
我去過 基本上遠既要揸6-8個鐘
近既2-4個鐘
祝你嚇死異鄉
咪係 講到包煮野食好撚偉大咁
簡直皇恩浩蕩
香港請司機揸足四個鐘車 都過千喇

食餐飯就和數 你煮咩俾個司機食先

真係柒撚濛濛
搵人做司機 識玩
我都想知佢包食啲咩咁把炮

咁既野都講得出 佢應該係真白卡
On9 我有國際牌要去冰島都唔會騷你
一日起碼揸8個鐘,教就你訓車就我揸

樓主收皮啦
仲要冰島雪地咁7難揸,錢就share,佢地坐係到
兩個識揸自己去,可以租架普通4人車。
加佢幾條垃圾,要租7人車裝行季,除返人均有貴無平,hi 花7人車loading 仲貴
嘩屌,道咗歉就唔屌得咁勁,不過估唔到竟然真係有人會諗到d咁嘅嘢,仲出埋post,樓主都真係好撚勁,我一開始仲以為睇緊d膠,btw, 如果樓主唔係假膠嘅話都真心老實不客氣,你咁樣唔係招旅伴,直頭係招司機啦,仲要係近乎做義工嗰種,成件事好反客為主,明明樓主係想痴人車坐,而家調返轉變咗招個人嚟專係俾你痴車坐
除左車自己屋企人自駕,去旅行車人都on9,玩到咁累,你地訓,我就揸車
搵緊囉咪
外國讀書個陣,有fd痴過人車去旅行,夾返油,租車,路費。不過係人地話事想去邊,佢只可以跟。
唔會掉返轉環島,要人一日揸8個鐘,擺明要人晨早出車,玩到累就佢地就訓,人地揸返去。
陣間揸錯路重要講唔好意思 Sorry , 樓主重要應番你句 唔緊要
搵兩條友輸更揸 8 粒鐘車,重要人地 share 埋車錢油錢,笑能死
有女可屌
我就去
Hi 花左分分鐘要個司機自己食番
重要自唔知自衰咩 扮道歉又暗串 份人鐘意單單打打果類人
你就想啊 樓主本身預個司機自費機票酒店再幫佢 share 埋租車錢油錢添架
上嚟問嘢都要道歉?痴撚線連登仔乜都屌架啦
係咪有得同兩條女3p
晚晚3p你係隔離睇住我就去
樓主係男 想搵免費司機 然後同兩條女3p
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞