招10月頭去冰島識揸車嘅旅伴

1001 回覆
38 Like 4896 Dislike
免費水魚司機
想搵水魚做司機
樓主呢種隨時遲下啲旅遊post或者tg group講起下又會搲下睇下有無人順便到啦
去外國洗撚牌上曬車俾油就去嫁啦
ching 梗係淨係揸過香港
喺美加呢啲濕濕碎
我可以
樓主係咪大波淫絲?
好老實講 join當地tour仲好
起碼人地plan好晒 又熟路 冰島啲景點全部間距都起碼1個鐘以上 自駕遊又攰又要專心真係不了
之前個ex去仲要撞正大風雪 架旅遊巴陷晒入雪度
成架車啲男人落車推左架車10分鐘先郁得番
上到車個個變雪條 你地幾條友都唔知點
上面有講話出曬有關車嘅錢㗎
上次你係幾月去?
車就我揸,佢地就係後面扑
我join呀
(準備係山卡啦放低你地
咁你又唔好覺得人地屌你係無理由

一嚟你地佔人便宜

二嚟如果你做下功課,就知冰島自駕遊唔係咁簡單——天氣變化快,風大雨大(可以吹甩車門),揸開城市車嘅都未必適應到
而且景點之間唔近,即係個司機要長時間揸車,對你地全部人都危險啦

冰島旅遊業其實好完善,你前一晚先喺酒店reception book,第二朝已經有車喺門口接你
而且tour玩嘅野隨時仲豐富 (當然時間未必咁彈性),所以join團完全唔係問題

利申: 去過兩次都係join團,仲要去到先諗玩咩
係連登開post要跪係到求人咁先符合標準,只要你駁咗其中一個reply都好大機會比人捉住屌

利申有牌揸開車 兩靚女可考慮
佢係正經咁無腦問
join tour呀依家
嗰陣你哋幾月去?啲景靚唔靚
無車牌學人自駕遊都算
仲要咩尻野都自費
之後又咁撚多條件
仲要明明大家去旅行
都好似你地三個係老闆咁

人地屌尻你 係你個態度出晒事
屌完你又話跟團 姐係一開始講既野
無撚用個腦嚟諗啦 咩尻野都擺上連登
又唔見你地post 下你地有咩條件
相呀 人工呀 身材呀 有咩福利咁
都唔撚對等係到搵水魚
仲要話咩你情我願
出得post攞意見就預左有水魚上吊
係咩態度嚟

窮遊就代表一定要有人幫你
你係想啲人笑尻你窮又柒
定係笑尻你有兩條女呃到狗公幫你揸?
浸撚左即係你跟本唔知積水幾深 又唔知水底入面有咩
你鏟架22" 高身 SUV過去就話俾得起錢冇乜所謂
碌架電單車仔埋去咪顯得你on9囉 一間成架浸撚埋炒車

返屋企有好多方法,泊好架車搵人黎車/坐的士咪得囉白痴
搵人一齊去自駕遊

搵免費司機
你原文第二段最尾果行寫「我地比多啲都無問題」呀
咁叫出曬呀?咁叫出多啲呀
你係咪自己寫咩都唔記得呀?
見到有D人話連登乜撚都屌
但係事實就係樓主搵水魚 就算佢post上reddit
都一樣大把人屌
收皮啦屌你老母
唔知你有無road trip 經驗, 5個熟人一架都好辛苦,唔熟重痛苦。 SUV 都重好DD, 但空間都太迫長程road trip.

Camp-van 5個人都會好煩。

不過,Road trip 係開心嘅
仲要打飛機冰天雪地凍返幾粒鐘 邊個肯扑就車返你返去 到時話唔定樓主第一個獻上屎忽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞