招10月頭去冰島識揸車嘅旅伴

1001 回覆
38 Like 4896 Dislike
你買乜嘢呀?對方得到咩惠益?量化講吓
你弱智就咪獻世啦
你仆街死啦窮撚傻閪
樓主你哋兩條女包唔包俾司機屌足咁多日先包就考慮下
明買明賣?幾錢一日?
幫你揸車仲要share住宿同飲食費?
你呢條仆街擺明剝削人,窮撚就咪撚去旅行啦屌你老母
你肯定個兩件cheap閪屌得落?
兩個人租架細車就得
五個人加埋行李要租大車都貴成倍啦
到底係邊個唔清楚車錢保險
對唔住大家
小弟出post前on9諗少咗 冇諗到咁長遠
諗住如果有人咁啱嗰排會去 可以帶埋我哋 咁我哋就出多啲錢 幫手煮吓嘢食咁知道冰島每日要揸4個鐘以上 又可能天氣唔好/驚旅伴身體唔舒服 先搵兩個

聽到大家意見後 上面有改返話包埋一切關於車嘅錢
窮撚包唔起大家嘅機票住宿

不過已經決定咗跟團 所以唔再覆啦
多謝大家 我係柒頭臭閪 真係好對唔住
你就想係你揸車佢哋喺後面3p
連登係咁,好多小學雞,最遠都只係去離島,
見識少,亂講野。
Cls之前同條女去冰島自駕遊 發現同日本澳洲勁唔同

我唔係好熟車啦 真係要好小心咁揸 一黎唔識路 二黎語言問題 唔多識睇路牌 要好專心睇 三黎路面真係唔可以揸太快

有條女係隔離都可以柒住咁揸

除非係果到揸到好熟手 唔係都唔敢做你免費司機啦
包唔包扑呀
除非租架車好大,5 個人 1 架車辛苦到仆街
2條女都唔方靚
你就後座3p
我就做柴可夫斯基?

車就我揸, 女就你溝
仲想我夾番份?

唔係自駕遊冰島玩少好多野, 你去南丫島算啦
唔好玩啦
我本身全職揸車都冇信心係冰島揸車揸得掂
你仲要咁樣搵人去幫你揸車
如果揸揸下有咩事咁入邊個數?
你講就開心 有冇諗過現實
你不如跟團就算數啦
5個人5件行李7人車未必夠擺嫁
你比兩條女我屌 要中出嗰隻
油車機票食宿保險我出晒4個人份
deal?
我自動波ok?
唔好意思,要開朗多嘢講脾氣好,你估淨係做司機就得?仲要做埋領隊搞下gag 搞下氣氛架
冇車牌想係歐洲周圍去不如你收收皮先

坐下coach周圍去唔係唔得, 不過冰島你慢慢啦
仲要司機貼錢
樓主走先, 我幫你頂住班連登兒子
的確係 自問揸慣車去開自駕遊 亦都去過北海道落雪揸車
但去到冰島都真係要揸得好小心 日照時間又唔長 仲有冬天天氣都幾極端下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞