招10月頭去冰島識揸車嘅旅伴

1001 回覆
38 Like 4896 Dislike
我前幾年住英國去過9次冰島
咩季節都去過
春天會好揸好多 冬天係難好多
見過好多人覺得自己係揸車高手去一未夠一日就炒撚左要退車
知道呀 所以先諗住埋兩個會冇咁辛苦
所以你係去到先book tour?
我睇guide to iceland都覺得幾好
邊撚度屌錯你?
你係抵屌wor, 你覺得自己唔抵屌做咩又要轉返跟團

上邊個個都話你態度閪,你重係覺得自己無問題?

喂,你真係去食屎啦
有冇窮到咁
樓主分明搵水魚
竟然覺得會出哂車錢/油錢
冰島駕車真係好傷神,平均一個景點去一個景點都要3個鐘車

一條大直路+窄路,有種前路茫茫既感覺

建議樓主當地請導遊司機帶你遊景點啦

唔好出黎搵免費司機,識駕車既都知道比人搵緊笨柒,試問有點腦袋既都唔會肯做免費司機,遇著個廢司機你應該好難安心

我兩年前去過冰島自駕,超級疲倦
外國大風雪吹得郁部車ga. 高速公路又要搵路搵休息站. 一個唔該20km後先可以調頭 開車前又要掃雪. 隻手長擺軚又會凍殭 定你只係香港做井底蛙
你最醒喇26仔
係靚女既大把仔即刻買埋機票比佢兼做埋司機一條龍服務啦。
洗上連登開post比人吊咁慘慘豬
識揸車之餘仲要最好開朗多嘢講脾氣好 易話為
姐係樓主佢地要去邊就去邊唔可以有相反意見
仲要悶個陣要講野比佢地聽
招司機就司機啦講咩旅伴
做司機無錢收仲要夾車錢油錢
慘撚過食屎
你on9
連燈真係咩人都有
其實將自己條命交俾一個陌生人(唔係職業司機)都幾大膽。
條撚樣未去已經要縮數
樓主可能係男人
咁樓主有講比多啲嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞