招10月頭去冰島識揸車嘅旅伴

1001 回覆
38 Like 4896 Dislike
搵你笨都驚你太辛苦既
搵多條水魚陪你

講真吖 唔好下下用明買明賣做擋箭牌 上面又係扮撚哂道歉其實都串鳩人搵野屌

其實你依個post同勞工處啲返9至6 長短周 10k 一個月既工無分別
跟團啦你死乞兒

又柒又度縮,淨係出有關車既錢咁唔直接搵當地司機?
衰撚過四千幾蚊請賓妹
條友唔出錢唔特止 其實係要你去幫手渣車仲要幫佢夾租車錢同油錢

同你夾真係搵笨 2個司機坐前邊就你行程 你就3個人係後邊hehehaha 直頭貼埋錢資助你旅行咁
係,閪撚到呢
重要有年齡限制同埋性格要好
唔撞正強姦犯算偷笑
唔好搵高速公路同山路比
試過連續揸山路幾日先認威啦
冰島仲要係全世界其中一個快相最貴既地方

之前冰島玩過 第3日開始唔夠訓
係得揸blue lagoon果段路最期待
有冇巴打肯做水魚 去到當地先玩野
我都有經驗呀
次次去都甩尾 個fd甩到尾bumper無埋
笑撚死,樓主搵到團好上水啦
到時一架車載唔曬 5個人加5件行李,跟住要分兩部車,於是1車1個司機,每日渣足8個鐘
巴打咁樣 樓主好尷尬架
係嘅 明白嘅
已經講咗決定跟團
算啦,樓主哩啲柒頭實計到盡
到時可能就咁比油錢加$100港紙當日租司機比你就算
目前已有一男兩女 全部都唔識揸車所以麻煩旅伴可以幫手揸車 會一夾油費同租車費etc 我哋俾多啲都冇問題

原本明明係要埋個司機夾油錢加租車
話俾多啲姐係預人夾

搵免費司機仲要人俾錢
你出得依個post我都唔預你有幾大方啦 你俾多啲
樓主好似你咁on9
我建議你申請del post重新出發好過
唔係自駕就咪去冰島啦

去挪威 芬蘭 瑞典果D玩仲方便,又有極光睇
仲要上網找 仲要係連登
窮就儲多d錢先再諗啦
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞