招10月頭去冰島識揸車嘅旅伴

1001 回覆
38 Like 4896 Dislike
去南丫島 唔使識揸車
有個男既阻住
如果淨係兩條女 依個po d留言會完全唔同
唔好講到咁遠,咁既低成本要求,貼錢買難受,放到日本都唔容易啦
唔係渣慣長途車其實都幾辛苦, 我去旅行渣車都係兩個零鍾就收檔要換人
香港人係搵人笨柒方面真係至叻

講到純粹搵旅伴 但有要求經驗同限年齡,要人全程車你仲要倒貼幾厚面皮先講得出,仲上連登開po問 直頭可以確認樓主係弱智
笑到仆街
唔識揸車就咪撚學人自駕遊啦
樓主有冇諗過報 local tour? 自駕遊當然自由啲,但係冰島啲路唔係咁易揸,天氣又變得好快,如果落雪仲難搞,有國際牌嘅巴絲都未必搞得掂。如果第一次去,建議考慮下 join local tour,揀得好,一樣好好玩,成個行程好舒服,摸熟路,再遲下一班人自駕遊好好多,冰島係唔會玩厭,去幾次都好玩

順帶一提,樓主夠預算,一定要住下藍湖溫泉 Silica hotel,一定唔會失望,再多啲預算,住 The Retreat hotel,正到爆

利申:去過冰島2次
你唔好拎佢同北海道首爾嗰啲雪地比
北歐地區雪地係第二個世界嚟
個deal其實幾靚,人工都唔使收
你上次去用左幾多?
樓豬原來係連登搵緊馬拉人同印尼人
佢地去成十日,我覺得仲有樣好癲ge係樓主講可能成個trip只係出去食一兩餐飯
真係陰9公,幫你揸車可能lunch得三文治食
話就道歉 但臨尾補刀
條氣一定chok住chok住
樓主唔係好撚串既咩,上水啦屌
要幫你衝1001搵司機呀
上網搵司機導遊出幾錢先
屌你老母
2個輪洗渣 ? 得我2個輪流渣

有無我你2條女 輪流比我渣 ?
樓主最錯應該係走上嚟連登招
其實去到book local tour
有D係3-4日包食住連導遊
好過你第一次就自己揸車, 仲要冬天

新手冰島自駕遊留番夏天啦
至少你睇到條路
同埋唔會係車凍死
你哋3個撚樣唔識渣車學人想自駕又要去外國又要唔肯出錢請導遊司機

終於見到難得一見真心膠
呢個話題上連登開post問本身已經係一個錯誤
去日本都要諗下 你哋3唔識7
比兩條女嚟屌下咪考慮下囉
係,柒撚到仆街
家下又扮哂死狗咁,唔知佢果兩個女仔fd睇到樓主咁柒會點呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞