招10月頭去冰島識揸車嘅旅伴

1001 回覆
38 Like 4896 Dislike
有好多間大嘅都好出名
例如gray line/extreme Iceland/guide to iceland,個個景點都有佢地啲車

我直情到埗先book,可以問下reception當地人覺得有咩好玩,最多book定後一兩日嘅團

試過天氣差睇唔到鯨魚/極光團都睇唔到野,話就話T&C包你未來一兩年可以免費再參加,但有幾可短時間再去
所以去到先諗都唔遲
一間爆晒人,總有另一間可以揀

不過最好就出發前mark定成個trip想去邊,因為每日一local tour應該都已經係極限
搵個三五識七 捱眼瞓車你地去景點 去景點途中你地就有得補眠 抖足精神迎接下個景點 而個司機冇得抖之餘 去到下個景點仲要攰到仆街咁玩
仲有十日司機鳩含
樓豬賺左啦
係,有條友講到好鍾意揸車咁,我真係想知佢去過冰島未

冰島限速限到hihi,又多燒雞翼位捉超速,罰款又貴,旅途連續幾日均速駕駛,完全無駕駛樂趣
巴打大唔大條先
好彩無落搭
多謝你 本身仲心郁郁想浮潛
講明先 我無去既 係3月去
去旅行唔食當地菜嘅話好浪費
食物都係體驗文化好重要一環
尤其北歐呢啲咁有自己風格
佢擺明尻up架啦,係咁兜
柒到無朋友就真
唔係洗咩上連登搵水魚
包埋我機票酒店就去
thx
佢又唔係畀埋機票錢
你有牌有錢自駕遊咪得 做咩要做三個人保姆
樓主個名 睇黎係個好女仔 大家輕d手
踢晒其他人落車自己去玩囉
你最好自己google冰島天氣變化幾大/風速幾勁先出嚟駁嘴
無人質疑你揸車能力
但以為下下可以人定勝天就顯得你好井底
我屌你老母呀
講多句
我揸完去到都無咩心機玩
唔係有啲合照我都唔記得自己去過

你啲行李同埋條命放係一個三九唔識柒嘅人手上
你放唔放心先
唔講佢有無心
一野炒咗大家係咁先
揸到一半唔撚順扔你地落車又得

又無so人
人地去到唔係玩
係返工
你自己諗下你會唔會做
Hi 樓主
10月我有興趣.換tg 換相ok?
但我識frd子都會睇樣。如果你係死肥西/樣衰就唔洗覆我 thanks
屌你你食好少
笑左100公里起跳都講得出口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞