招10月頭去冰島識揸車嘅旅伴

1001 回覆
38 Like 4896 Dislike
唔好咁啦,樓主冇叫人哋出晒全部人啲錢已經好大方㗎啦
可以用zoom去冰島自駕遊呀,而家興呀
請人貼錢返工笑撚死
哦,原來係支那人,唔怪得之當人哋係水魚啦
‘一見短袖子,立刻就想到白臂膊,立刻就想到全裸體,立刻想到生殖器,立刻想到性交,立刻想到雜交,立刻想到私生子。中國人的想像唯在這一層能夠如此躍進。’

一見到三人行,立刻想到3p
咁都搵到
重要講乜撚野「我們願意分擔油費」,我屌,要人同你 share 油費車租已經過撚份,重要講到好似你地好人肯 share 咁
又唔撚係有牌廚師,但就要個有牌司機車全日
肯俾多少少點解唔請司機呢?
樓主仲特登比錢叫兩隻雞陪司機已經好好人喇
要識講廣東話 要性格好 健談 要 2 個 同埋要幫佢 share 油錢租車錢 要自費酒店機票
正常人應該都係咁諗 真係cls 接offer去冰島做司機 但油費車費要夾 機票自費
貼錢買難受 要睇你班大帝面色 嘰嘰趷趷 弱智傻撚先會幫
港女八達通系列

估唔到2022 仲見到 以為絕左種
就係咁樣
煮撚左自己 應該係 屋企都少出學人呃司機 臭雞港女
樓主: 關我撚事
重要同佢 say sorry 阻左佢行程,跟著佢同你講句唔緊要
咪又係驚司機有咩事阻到樓主去旅行
咪又係驚司機有咩事阻到樓主去旅行
個世界總有人幫手製造潮文 成為永恆經典有幸見證到 同職人手錶同級
呢啲電影 車上面啲臭雞通常最後都比人逐一姦殺哂 咁樣方法生存絕絕係僥倖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞