細價財技股短炒長揸討論區(2) - 你問我唔答

447 回覆
6 Like 4 Dislike
垃圾股唔理冇損失

啱 但見到係主流真係冇心機睇

你睇數咁勁 易搵有真正價值既股啦

最慘我留意到602 都冇人信我

你博佢會私有化?

垃圾股唔理冇損失

你博佢會私有化?

佢有啲物業 有3億現金 仲有6厘息

如果呢次個商場做得起 盈利會大升

佢中一隻匯豐輪執兩三倍 班友見到實信

呢d市求其叫人買5 175 700 都贏啦屌

佢中一隻匯豐輪執兩三倍 班友見到實信

呢d市求其叫人買5 175 700 都贏啦屌

大把人信佢跟佢啲輪 又揀好埋號碼 咁樣食殘廢餐有兩倍執
老老豆豆邊個唔想
垃圾股唔理冇損失

你博佢會私有化?

多現金一日唔爆發出來都可以一直股價殘 ge
長線會贏,唔知等幾耐 je, 博下一隻中巴囉
65 pass咗特別授權配60%左右
仲未郁 ...今日又出通告Delay

炒上都沒成交出啦到貨 換一換個手法唔奇
就結果而言 佢的確係因為咁而賺到散戶錢
總之騙徒手法層出不窮 周顯仆街死全家

周顯係pk 我都認同既
我睇到你有好強烈既怨恨

反而我對渾水有興趣d, 佢開頭係唔係跟周顯搵食 ? 咁後生做到 ED ?

開始有幫 但做到要少少能力掛

佢應該有d料 ge, 但應該冇梅偉深人脈咁多

講有料梅偉深係比較好 但都係自甘墜落淪為股妓

搵幾多錢 好客觀既

佢而家可以用嘅錢估計以億計

一個會計仔 又點會支持到佢而家既洗費 又大派頭

賺咁多如果仲慳左洗,人地都睇你唔起啦,big4 senior 人工咪三四萬, 渾水人工兩萬都冇,同炒股冇得比啦
梅上哂岸好耐,仲要做幫莊,何必呢

人在江湖

大劉夠有錢啦 彤叔講野佢聽唔聽?
入得去玩 幾個億係入門級咋 大把大佬
聽聽話話咪繼續魚翅撈飯
垃圾股唔理冇損失

有乜計 香港上市股日日都有幾十隻股可以係0成交 有d唔係老千 但都比班老千害埋

細股個名呢幾年比呢班仆街玩唔夠咩
你唔係話玩左幾年個d 以家連玩左幾個月個d都知細股唔買得啦 邊撚個晒時間同你研究財技 以家只有向下炒 我不如跟呀晴哥追下d大價股食尾水好過啦

以前都話會炒上去 最遲入個堆先收皮 散戶都有肉食個party先happy以家粉哥同埋堆幫莊搞串晒成個party

好啦 沒人玩喇 自己合供飽佢囉
垃圾股唔理冇損失

有乜計 香港上市股日日都有幾十隻股可以係0成交 有d唔係老千 但都比班老千害埋

你唔係話玩左幾年個d 以家連玩左幾個月個d都知細股唔買得啦 邊撚個晒時間同你研究財技 以家只有向下炒 我不如跟呀晴哥追下d大價股食尾水好過啦

以前都話會炒上去 最遲入個堆先收皮 散戶都有肉食個party先happy以家粉哥同埋堆幫莊搞串晒成個party

股票都有講周期既 細股都有
唔計粉哥爆煲 佢玩法一定係最慷慨個一個
垃圾股唔理冇損失

你博佢會私有化?

多現金一日唔爆發出來都可以一直股價殘 ge
長線會贏,唔知等幾耐 je, 博下一隻中巴囉

他願意派息,亦都肯聽意見,只是他唔敢做大,穩打穩紮咁啦

炒上都沒成交出啦到貨 換一換個手法唔奇
就結果而言 佢的確係因為咁而賺到散戶錢
總之騙徒手法層出不窮 周顯仆街死全家

周顯係pk 我都認同既
我睇到你有好強烈既怨恨

反而我對渾水有興趣d, 佢開頭係唔係跟周顯搵食 ? 咁後生做到 ED ?

開始有幫 但做到要少少能力掛

佢應該有d料 ge, 但應該冇梅偉深人脈咁多

講有料梅偉深係比較好 但都係自甘墜落淪為股妓

搵幾多錢 好客觀既

佢而家可以用嘅錢估計以億計

一個會計仔 又點會支持到佢而家既洗費 又大派頭

賺咁多如果仲慳左洗,人地都睇你唔起啦,big4 senior 人工咪三四萬, 渾水人工兩萬都冇,同炒股冇得比啦
梅上哂岸好耐,仲要做幫莊,何必呢

人在江湖

大劉夠有錢啦 彤叔講野佢聽唔聽?
入得去玩 幾個億係入門級咋 大把大佬
聽聽話話咪繼續魚翅撈飯

大劉他其實聽,唉。

總之一定有痛腳的,但他都要甘心搞
65 pass咗特別授權配60%左右
仲未郁 ...今日又出通告Delay

不要對這些股有任何特別期望,人地同你成本差好遠
垃圾股唔理冇損失

我都有幾隻細股非老千很倉底 日日睇住佢係咁沒成交跌我都沒睇了
垃圾股唔理冇損失

是呀

但好多靚仔仲以為有得玩,有幾個好出名的KOL 成日推細價股,話自己賺十倍八倍,唉。搞到幾多信徒課金,開班賺大錢,再昆他們炒高股價出貨。

好多人只是表面風光,今日睇到一些資料....發現有些人真是作大多過食飯

研究財技? 現在淨是向下炒,然後有些垃圾代散貨呃完再質。唉。

粉哥我希望他變成乞衣乞食啦,呃小股東的錢,如果仲話人抵死的正仆街,我真是最憎呢d股壇人渣。祝他最後幾年中風被他們仔女折磨死,然後乞食訓街被街邊的人打死。咁就最好。

若然未報,時辰未到。
垃圾股唔理冇損失

他呢個人狠心想自己賺錢,壓低批股價,唔使炒好高一直散都得
呢度係咪得我一個覺得佢short short地

幾戔鬼

幾戔鬼

幾戔鬼

老實講我是憎到班仆街死,所以忍唔住,唔好意思

幾戔鬼

果班人唔知咩叫禮義廉,我只是希望人地給點精神壓力給這班人不要做得太過份

法律只要有錢都制裁唔到他們架,他們都是會大搖大擺出番來

所以我希望他們知道小股東的痛苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞