細價財技股短炒長揸討論區(2) - 你問我唔答

447 回覆
6 Like 4 Dislike
早幾日混水寫完隻343之後第2日即刻大跌
自從粉哥系爆煲之後 細價財技股好似都冇咩運行
之前啲GO股好似2183 1009都碌返落黎

死撚哂係

無人玩 無人炒

睇佢地寫班有錢佬玩女人咪好睇囉
8410算唔錯,之前受細價股股災拖累
依家慢慢彈返上黎

睇都廢鳩事
湯兄,你之前唔係話唔好玩細價股咩?
我新手,想學野

玩有實業有息派果啲

但都係不如玩返中大價 有時覺得真係咪浪費心機係垃圾股

343 個市值高到仆街

睇都廢鳩事

垃撚圾
1380 黎料
1380 黎料

1380啲供股貨有6成去左包銷商度
依家個價仲低過供股價
算唔算值搏

佢地淨係識呢啲架咋

佢地淨係識呢啲架咋

咁都好過沉大師既我覺得
我新手,想學野

玩有實業有息派果啲

唔好意思,離一離題
你之前話reit 我覺得領展ok
同埋如果加埋其他月供700 同港鐵
你覺得可以嗎?唔該
我新手,想學野

玩有實業有息派果啲

我都仲係樣樣都玩 希望買中幾隻會升的垃圾
我新手,想學野

玩有實業有息派果啲

中完1027 伏 , 唔敢再亂玩
我新手,想學野

玩有實業有息派果啲

唔好意思,離一離題
你之前話reit 我覺得領展ok
同埋如果加埋其他月供700 同港鐵
你覺得可以嗎?唔該

都 OK 嘅
我新手,想學野

玩有實業有息派果啲

中完1027 伏 , 唔敢再亂玩

你咁新手 真係唔好亂尻咁黎

留意左好耐,歸邊緊

洗米華

連名都改左,同某集團名 相似,公司圖案都一樣

留意左好耐,歸邊緊

洗米華

連名都改左,同某集團名 相似,公司圖案都一樣

唔洗緊啦 本身都已經乾
睇盤 財技都未似會炒住

死撚哂係

無人玩 無人炒

從來都係人就市,有無人玩都唔係重點。
睇番2016年係最多機會既時候,2017上半年就係最易玩。
新手努力爬文學習中

死撚哂係

無人玩 無人炒

從來都係人就市,有無人玩都唔係重點。
睇番2016年係最多機會既時候,2017上半年就係最易玩。

靜左 無野炒 日日爬下格仔算
1380 黎料

依家個價仲低過供股價
算唔算值搏

宜家先第一棍 你話呢
呢隻野市場貨個乾身程度唔野少
但由於實業唔好 同埋一拳巴打所擔心既以往既財技手法
屬於最高風險 控制番個注碼
1380 黎料

依家個價仲低過供股價
算唔算值搏

宜家先第一棍 你話呢

超高風險*
1380 黎料

依家個價仲低過供股價
算唔算值搏

宜家先第一棍 你話呢

超高風險*

做礦既股最危險
一陣又會偷錢買左舊垃圾 過一排又話佢已經無哂價值 write off左佢
變相你無得守 佢點掉都有錢賺
之前已經又合又供過 都派 如果要玩我都唔會坐貨
玩下即日鮮算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞