細價財技股短炒長揸討論區(2) - 你問我唔答

447 回覆
6 Like 4 Dislike
有咩好屌有咩好鬧姐,做好哂披露咪得囉,你點整頓個市場一樣有大排傻系爭住倒錢落海,個莊唔扑鳩啲傻散又點有錢炒起股價
炒咗咁所有咩老千股、向下炒股都從未中過伏,反而所謂康健系、粉哥嗰啲係最好炒,年年袋唔少。
只能說炒得掂就靜靜地數錢,炒唔掂就日嘈夜嘈成條糞青咁。

係? 貼個倉黎睇下等大家葡萄下你有幾威水

真係有人咁樣賺大錢
你一見唔對路咪打左佢
我識人炒真係垃圾派系 8226 8182 tel:6894395821383係贏大錢
股票市場係成王敗寇 你可以話係 有班人真係咁樣出貨賺錢
但同時間亦有人真係贏大錢

其實好簡單既概率邏輯
假設有一個5050 機會率既賭博
你既對手渣住1000萬 你只係渣住10蚊
賭到輸晒一方就完結 你認為最後邊個會贏?
呢個唔係假設係一個好出名既實驗
最後證明本大係可以戰勝概率 假設機率一樣
問題係 以家你本又小過莊 贏既機率又小過莊
賭場既野 你一日唔走 個莊都可以將你之前賺既錢贏返晒返黎

如果有人可以貼長期profit出黎證明 我既講法係錯 咁我拜你係神 即時收皮
如果唔係唔該fuck off

有咩好屌有咩好鬧姐,做好哂披露咪得囉,你點整頓個市場一樣有大排傻系爭住倒錢落海,個莊唔扑鳩啲傻散又點有錢炒起股價
炒咗咁所有咩老千股、向下炒股都從未中過伏,反而所謂康健系、粉哥嗰啲係最好炒,年年袋唔少。

真係有人咁樣賺大錢
你一見唔對路咪打左佢
我識人炒真係垃圾派系 8226 8182 tel:6894395821383係贏大錢
股票市場係成王敗寇 你可以話係 有班人真係咁樣出貨賺錢
但同時間亦有人真係贏大錢

我當然知好多人贏呢啲錢 但我覺得呢啲人是仆街

如果我都賺呢啲錢 我一早學前面果條友鬧人糞青啦

錢我都有 但我不屑人渣呃錢 唔賺 費事生仔冇屎忽呀 仆街

唔好你覺得 你覺得啦湯財兄
股票市場 一沽一買 贏輸自己負責
A 君130蚊沽左匯豐比B君接左 直插80蚊樓下
咁又話A君水人咩
好就好在匯豐有得坐 有盈利 但你自己睇錯買貴你怨邊個

睇錯還睇錯 我認輸

但如果有人跌到80蚊 再一供10 一蚊 呢啲唔係賤係咩
借問向下炒散戶有咩方法賺到錢?
一路買一路跌,之後折扣供股,合股,拎啲錢去買垃圾,再跌再供再合,股價都冇上過,散戶有錢賺?

向下炒無 有派系專向下炒 要避
亦有派系會炒高 再配股比人走資等

你推介幾隻炒高既股票我follow下得唔得?
想睇下你幾勁

曲線求冧把屌

笑撚左 我真係好渴求你no. 呀屌
一係咁啦 講到口水都乾 睇你口氣 應該都年賺幾百萬啦 是旦貼你最差個張monthly stat出黎等大家葡萄下啦? 一張圖片勝過百言

呢度係討論區唔係貼圖區呀,幾億身家唔代表你唔係傻鳩,條糞青大把錢啦你又跟佢去派傳單呀?

我都想做這條炒家隻兵

ching唔好咁串住 一陣人地可能係聯旺大股東黎 到時我同你都要收皮呀
一路買一路跌,之後折扣供股,合股,拎啲錢去買垃圾,再跌再供再合,股價都冇上過,散戶有錢賺?

想睇下你幾勁

曲線求冧把屌

一係咁啦 講到口水都乾 睇你口氣 應該都年賺幾百萬啦 是旦貼你最差個張monthly stat出黎等大家葡萄下啦? 一張圖片勝過百言

呢度係討論區唔係貼圖區呀,幾億身家唔代表你唔係傻鳩,條糞青大把錢啦你又跟佢去派傳單呀?

原來又係空心老倌 我係李嘉誠呀 你唔好咁撚串呀
成日財技財技咁好聽 唔知我仲以為係好野黎
財技說穿了 就係大戶劏散戶既手段 你認為你了解左就贏到? 你只係選擇緊自己既死法

就財技兩個字而言
財技係指corporate action
供配合拆 紅股 甚至派股息都係
如果你針對財技 兩個字
唔該你針對埋所有有派息既股票 3號年年十送一 又派息
5號供過股 700拆過 939 1398 2388 派息
2000 隻股 無做過財技得返幾十隻
你又屌佢話死股

有好財技有壞財技 最後能創富都係公司能賺錢的公司 蝕錢嘅垃圾財技都係呃錢 仲踩多兩腳

咁佢屌財技就屌錯啦 乜都屌
好聲好氣講 又起哂剛

以家方間認同既"財技"都係negative架啦
人地700發新股比職員做bouns又叫唔叫財技呀? 我沒聽人咁講囉 財技擺明係講緊堆老千用董事權力去掠水 你要離地 死話唔係 我吹你唔漲wo把口生係你到

你都痴線 話你財技定義錯左 柒左
又要拿返揸沙
你點講都岩 點同你講呀

我只是唔滿意啲唔公平嘅供股或配股使到小股東權益減少啫

公司做生意有賺有蝕好正常 但是如果有人舞弄股價 賤價供股配股 使小股東 仲要攞錢去溝女做高昂消費 使小股東利益受到損害 咁就唔正常
每年既一般授權巳夠當樓主撚狗咁撚

學人講財妓

想睇下你幾勁

曲線求冧把屌

我就是咁嘅人 不服來戰

糞青唔可以有錢架

我都想做這條炒家隻兵

ching唔好咁串住 一陣人地可能係聯旺大股東黎 到時我同你都要收皮呀

佢地盤佬嚟唔識嘢 俾人混咗

想睇下你幾勁

曲線求冧把屌

我就是咁嘅人 不服來戰

糞青唔可以有錢架

叫佢表演下 比個機會佢晒命
又淆晒底 講埋d小學雞說話
即係咁 有沒料 好易證明ja
你個倉唔洗好大 散戶奇兵ko大戶 你5000 蚊贏到9000蚊 我都當你神咁拜啦

學人講財妓

仲有2供1 我鍾意2供1 每股折讓50% 你吹得我漲呀

學人講財妓

小股東喎 散戶喎 行開啦 我大撚晒

要幾賤有幾賤 唔識財技嘅彈開 你可以同我攞任可一隻股拗 我可以話你聽佢幾賤格

想睇下你幾勁

曲線求冧把屌

我就是咁嘅人 不服來戰

糞青唔可以有錢架

叫佢表演下 比個機會佢晒命
又淆晒底 講埋d小學雞說話
即係咁 有沒料 好易證明ja
你個倉唔洗好大 散戶奇兵ko大戶 你5000 蚊贏到9000蚊 我都當你神咁拜啦

好多係空心老倌
樓主, 707 現價入可否賺錢錢?
樓主, 707 現價入可否賺錢錢?

俾返樓主講啦 我唔評論 間嘢蝕錢嘅

學人講財妓

要幾賤有幾賤 唔識財技嘅彈開 你可以同我攞任可一隻股拗 我可以話你聽佢幾賤格

ching想睇下你講260

樓主場外搵到對手沽空麻

樓主場外搵到對手沽空麻

我等緊睇d大神點跟個莊揾食 一齊打死d老散

樓主場外搵到對手沽空麻

首先 去討論區,facebook , ig 開戶口。。⋯⋯

學人講財妓

ching想睇下你講260

中航系往績驚人 幾乎無令人賺過錢

每個項目在賺到錢前都會賣走

樓主場外搵到對手沽空麻

首先 去討論區,facebook , ig 開戶口。。⋯⋯

然後就用貨源集中...
其實我都好鐘意睇講財妓,湯才兄巳經固中寫/講得好好睇既一位

只係資訊太不對稱,一般人如我根本唔知佢地搞乜

正常股仲可以估下,老千股連估既機會都冇,根本係一個落穴死局
其實我都好鐘意睇講財妓,湯才兄巳經固中寫/講得好好睇既一位

只係資訊太不對稱,一般人如我根本唔知佢地搞乜

正常股仲可以估下,老千股連估既機會都冇,根本係一個落穴死局

607 真係表表者,神作,

而我這等小雞雞只能遠觀

簡志堅 !!!!

931!!!!

簡志堅個樣巳經好神,而家成個夏胃姨咁 又男又女相,注定行神跡
9up 下一單親身體驗

張sky被sfc 釘 全世界知

用老婆戶口買完寫專欄推第二日沽貨食糊。

小弟同佢做過同事,

ab戶口,輸入 b 戶,贏又a 戶。

有名氣就開班搵真銀

自己搵到金匙方法開金礦會咁大愛收錢教人去掘金?

D持牌含加撚cfa 寫推股欄99% 都係
(利益申報:於執筆時,筆者並沒持有上述股票)

dlm自己都唔買竟然推介出街比人買?
9up 下一單親身體驗

張sky被sfc 釘 全世界知

用老婆戶口買完寫專欄推第二日沽貨食糊。

小弟同佢做過同事,

ab戶口,輸入 b 戶,贏又a 戶。

有名氣就開班搵真銀

自己搵到金匙方法開金礦會咁大愛收錢教人去掘金?

D持牌含加撚cfa 寫推股欄99% 都係
(利益申報:於執筆時,筆者並沒持有上述股票)

dlm自己都唔買竟然推介出街比人買?

利申,小學未畢業係冇牌的

上次呀君陽鄧色輕笑暴我咀,自爆幾蚊巳渣騰訊,但咁多年黎,佢九up文推qq,全部冇持有。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞