細價財技股短炒長揸討論區(2) - 你問我唔答

447 回覆
6 Like 4 Dislike
其實最勁都係湯財兄
竟然一早就搵到8182係康健系
後來我跟左其它高人 經其它渠道證實左 隻殼係粉哥既
點睇 0243?
上個post問過8182要約失敗會點
仲俾巴打話我唔岩玩細價股
我仲以為自己真係咁廢
點知我既估計竟然中晒

而今日亦開估左收購失敗會點
宗小姐堆股還返俾大股東 成件事當冇發生過
痴線 真係寫好劇本大家做場戲 炒高散貨
究竟俾左咩好處宗小姐 人地先肯出個名陪你班老千咁玩法

堂堂千金做咩d咁 ge 野,自貶身價
我最近在am 用一個類似個名寫緊稿,希望大家支持下

今個星期最少寫一篇康健系

支持湯財兄

星期五醫生旗艦都插左少少

其實我好憎混水講他果位朋友輸左幾百萬,仲有笑,仲要推他果本所謂的財技書

睇左咁多本,混水果本是垃圾,最好都是呀邊個梁杰文果本,最少資料寫得清清楚楚,唔會成日雲裡霧裡,又個個高人,其實財技都是要跟規矩做,唔識規矩成日講一堆垃圾都無用

講番果個朋友,是我推果位朋友入左呢行,上年初我自己唔掂,他唔掂都睇下我,現在他唔掂,我有責任幫他。希望大家畀d空間他

我想講他個古仔,但是當事人私隱都是隱去啦

湯財兄 你當年唔是要告佢抄襲既咩
我記得你既評語係佢只識財技 唔識其它基本野 跟佢咁睇實死梗 等我睇完佢本野都唔敢入腦 只係當做本財技入門書就算
都幾有興趣知你朋友(係咪xxxxxx god? )個故事係點
點睇 0243?

賣定血
中國糖果😂😂😂

樓主點睇這隻野,伏唔伏

if 0.80買左,走唔走好?

0.25 買唔買好,不過散貨正式開始

我覺得如果有人叫你溝呢種股
果條友一定仆街過周生果班人

我0.7有1手
成副身家咁制 應該繼續keep 駁上返少少 e.g 0.4
蝕少啲 定星期一放左佢
中國糖果😂😂😂

樓主點睇這隻野,伏唔伏

我0.7有1手
蝕少啲 定星期一放左佢

要約失敗都仲要問?
係呀 震緊倉咋 千祈咪俾莊家呃到d貨 strong hold
收到風宗小姐會黎多次GO
今次GO價一蚊添

貨一早就散曬啦 仲FF
我最近在am 用一個類似個名寫緊稿,希望大家支持下

今個星期最少寫一篇康健系

支持湯財兄

星期五醫生旗艦都插左少少

其實我好憎混水講他果位朋友輸左幾百萬,仲有笑,仲要推他果本所謂的財技書

睇左咁多本,混水果本是垃圾,最好都是呀邊個梁杰文果本,最少資料寫得清清楚楚,唔會成日雲裡霧裡,又個個高人,其實財技都是要跟規矩做,唔識規矩成日講一堆垃圾都無用

講番果個朋友,是我推果位朋友入左呢行,上年初我自己唔掂,他唔掂都睇下我,現在他唔掂,我有責任幫他。希望大家畀d空間他

我想講他個古仔,但是當事人私隱都是隱去啦

湯財兄 你當年唔是要告佢抄襲既咩
我記得你既評語係佢只識財技 唔識其它基本野 跟佢咁睇實死梗 等我睇完佢本野都唔敢入腦 只係當做本財技入門書就算
都幾有興趣知你朋友(係咪xxxxxx god? )個故事係點

傻仔冇咩料扮四條 唔同佢玩 自降身價
其實最勁都係湯財兄
竟然一早就搵到8182係康健系
後來我跟左其它高人 經其它渠道證實左 隻殼係粉哥既

朋友 有心機揭吓招股書都知
點睇 0243?

今晩會知
上個post問過8182要約失敗會點
仲俾巴打話我唔岩玩細價股
我仲以為自己真係咁廢
點知我既估計竟然中晒

而今日亦開估左收購失敗會點
宗小姐堆股還返俾大股東 成件事當冇發生過
痴線 真係寫好劇本大家做場戲 炒高散貨
究竟俾左咩好處宗小姐 人地先肯出個名陪你班老千咁玩法

堂堂千金做咩d咁 ge 野,自貶身價

某啲人仆街唔同你又去死呀 以前呀華匯都鍾意用呢招 你又跟 咪死囉
中國糖果😂😂😂

樓主點睇這隻野,伏唔伏

我0.7有1手
蝕少啲 定星期一放左佢

沽啦
中國糖果😂😂😂

樓主點睇這隻野,伏唔伏

我0.7有1手
蝕少啲 定星期一放左佢

要約失敗都仲要問?
係呀 震緊倉咋 千祈咪俾莊家呃到d貨 strong hold
收到風宗小姐會黎多次GO
今次GO價一蚊添

貨一早就散曬啦 仲FF

Sorry 巴打
星期一開市放左佢 不過都唔知跌成點啦

真係好奇點解最近咁多人衝出黎話打老千

舊仇家定真係咁正義
點睇 0243?

今晩會知

未能達成分派條件, 第一項決議87%人反對, 通過唔到
派唔到息
真係好奇點解最近咁多人衝出黎話打老千

舊仇家定真係咁正義

我非常討厭這堆人渣 都一直寫 只是證監會不做事奈他們不何 現在做事了 就要加把勁
點睇 0243?

今晩會知

派唔到息

都話呢班人渣嚟
點睇 0243?

今晩會知

派唔到息

都話呢班人渣嚟

日後走咩路線? 唔係要劃清界線咩?
點睇 0243?

今晩會知

派唔到息

都話呢班人渣嚟

日後走咩路線? 唔係要劃清界線咩?

看來係買垃圾還原 因為他們拋了很多股
有沒巴打 可以分析下 901鷹力

最緊升得好勁,一跌就拉返上黎
中國糖果
老千股黎
隔幾年就吹收購
上一次就夾康x 班老千黎玩

最近發覺細價股岩我玩多d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞