3hk 續約

490 回覆
2 Like 91 Dislike
我次次都捱三個月轟炸
最後一個月會比終極優惠 九折左右
iphone 內置
其實間間續約都係唔及新客ga la
有邊間續約個offer 好過新客?
點禁,我係6gb 無限,佢剩係show 6gb
屌你老味講撚左唔續約,好啦有一排冇再打嚟以為冇事了,呢排又再日日轟炸
咁邊個台最好呀?你用緊咩勁台?
Csl叫我續約,續兩年約,每個月多50蚊月費,咁我要嗰款手機就可以平1200
咁不如直接出去買
應該出面個價都平過佢原價, 仲唔使簽24
咁肯肯定冇理佢,最幾個月係咁說我加月費過多100gb,驚我唔夠用,我話我知個月都用淨,依加真係完約先話唔洗加錢加data俾我,一早轉左台lu
用左3台十年都有,今年5月完約,尋日終於決定轉會中國移動
用 5G?
係,本身3台4.5G 20G $220,而家轉台$167 5G 有100G + 6G 大陸data
唔講政見, 芝麻台係好用嘅, 就算唔講價錢, 佢個 5G 質素真係高
我主要係黎緊要返大陸兩三個月所以要大陸data,兼且個plan大陸接電話免費,兼且抵撚到閪咁,唔轉唔得。

講真,用個電話plan姐,唔理政見啦,呢個年代根本避唔到用芝麻野

接收好唔好就唔知,5月先轉
19年係3hk買11pro 加埋舊約夾新約
俾足3年600蚊台費自己on9咗

就完約即轉自由鳥過冷河再轉sosim$33
長期load空氣
開3 個app login 返會見到每月用糧
或者睇月結單好似都有
見到了,平均4x 50gb 一個月

咁照計100gb 應該夠其實
同你情況一樣 所以決定Join

我無記錯100gb 爆左都仲有5mb 任上

萬一真係爆左都仲可以簡單上下網 whatsapp
你係續約?幾錢最後
average $124
最後一個月?本身你係用緊咩plan

而家個plan 係100gb 5g, 後面慢速?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞