3hk 續約

490 回覆
2 Like 91 Dislike
唔該師兄,連登有愛

佢開呢個plan 俾我
你呢個用得過,我用緊$148 4.5G 5GB
佢推呢個plan俾我, 都cls

3 仔 5G 升唔過, 頻譜少得嚟又唔靚, 第時人哋出 5G CA / 5G mmWave 就有排無受
3 仔 5G 升唔過, 頻譜少得嚟又唔靚, 第時人哋出 5G CA / 5G mmWave 就有排
🤡🤡佢兒家係個app一路叫我續$289 5g 400gb 搵鬼續 我仲有成年先完約
佢開$289 400gb 5G俾我 cls
我3hk

139 100gb 5G 續左

之前用開限速無限 都睇到Netflix YouTube 就續廢時煩
痴撚線有排先到期理閪得佢啦
你同佢講咩都無用佢係機械人嚟
推咗佢下次係第二條唔撚識嘢嘅人打嚟
零誠意sell續約一律建議cut鳩佢線唔使畀面
5g 同4.5g 無限同價咁gag
巴打,我都收到呢個offer,想問下上網down野睇片果啲都夠順?想出街可以睇1080p既YouTube
屌佢老母本身用緊3嘅4.5g全速無限185 一個月,打黎續約話續原本要200,再屌兩下就鳩流流話140 5g無限,屌佢我再問其他sales話根本就無可能出5g 無限,之後每隔一個月就同一個plan減價,屌你果斷轉csl 4.5g 無限175算
我319 400gb 呀dklm
我都係 屌
點先有149個PLAN
2年後轉台佢咪offer
轉人仔囉
一樣$149 100GB 5G
但呢家轉台係咪好簡單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞