3hk 續約

490 回覆
2 Like 91 Dislike
咁啱見到呢個po,自己用緊3下月到期,自己用wifi多,一個月係街用量都唔夠5gb,所以想轉用sosim
我完約之前3 d 人就係咁會打黎問你續唔續約,我個時又係想轉名所以就問左佢可唔可以waive 埋轉名費先,佢話得。
但要個人落到3門市再打去3 CS 搵人攞code 轉。有d 煩。
一個月用咁少用3 DIY仲平
見到3續約就火都黎埋
打黎問我續約 我問佢乜我個PLAN就到期咩 仲有幾耐
佢條仆街話 4個月
屌 4個月就打黎問問問
上網睇番 原來係仲有5個月 屌鳩佢

即刻轉其他台唔撚駛諗
你幾多月到期先打上去?
有咩推介
唔該Ching,想問多一樣luckysim年卡可以帶number?
3真係當現有客戶係狗
我用左3年半
依加250 4.5無限
佢老母 諗住用得ok
你比d差唔多既plan都續啦
一開始sell 286 50gb 5g
之後318 100gb 5g
依加319 400gb 5g
乜plan都冇得揀焗鳩你加錢用佢個5g

打過一次嚟話加1蚊 251比我用30gb 5g 加任用4.5g

去門市問149 100gb做唔做到
一聽到你用緊3就話唔得喎

最後簽左smt 138 4.5g 無限
我大多數上lihkg WhatsApp 同睇YouTube
有時先睇英超但4.5g都夠load
唔夠用先上佢200蚊個4.5g plan
都仲平過我依加250蚊
日日email叫你click個優惠
優條毛
5月到期...佢今個月已經sd email比我話原plan續...跟住我打上去嘈
我6月到期 點嘈到 有冇教學
收到續約email未收到咪打去話要轉台
咁又未收到 我6月頭到期
咁應該下個月先收到
$138 4G真無限
3 $198
30G 5G
之後4G全速無限
自由鳥又要預繳又要自動轉帳
好似club sim 好d?
唔夠50gb
一律只推sosim
屌佢老母 我都覺得3幾好上網
都頂唔順 一於轉台兩年後再轉過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞