3hk 續約

490 回覆
2 Like 91 Dislike
Csl 又慢又西
Amy
平心講,其實個個台續約都係撚9
間間都係咁差㗎啦 csl我搏可能過兩年出5g無限斷估唔會洗得過3對鳩客
Csl 越做越差
又西又慢
客服又難打
我想問下自由鳥係咪一定要用夠一個月

而家$1 等緊轉去自由鳥 但係下個月自由鳥收返原價

可唔可以係下個月之前轉去sosim
而家好簡單
walk in/搵街邊sales話轉台就會幫你搞
電訊台又多sales
3轉台先有呢個plan
現有客轉上去好似要$229個5G plan
正喎
唔該哂,有30MB/s,以好夠用,睇youtube , netflix

最弊係多位收得差呢d老問題,bro既然大力推介,買張試下先
唔該晒
4G時代用過,果時仲係澳洲財團管理,後期變得好慢又斷線,但5G年代未用過唔知變成點

我會跟上面位bro,試下smt 儲值卡睇下經常去既地方收成點
澳洲佬個期backbone主力用微波
3hk sosim,好既係客服易打通,但差既係同一個位,唔同時間,唔同天氣可以速度好大分別

但都尚算收到既
超慢後期,痴左線果期逼人轉台,事後先知原來已計畫賣比pccw
聽講過csl已冇澳洲佬後期時咁差,5Gplan值頭係快,但4G plan好唔好收快唔快,真係要用家講下先知,果期多人測試5g速度先多dd人講
我屌佢老母,我諗住禁下詳情,明明無確定續約之類字眼,無記錯禁完詳情,下一步就係幫我續咗約?
巴打記唔記得係點
唔記得咗 不過details都好似係呢版會show晒
我最盡見過$149 全包24個月約 送$600回贈
平均$124
有無得check 自己平均用緊幾多gb 一個月,因為我怕100gb 唔夠

如果提早續但個月費係平左既又ok, hotline 幾號
iphone 將用量記錄training, 然後再計30日,咁就得出你一個月用到幾多用量
禁邊度睇到?

3hk 應該幫你check 到?
3hk 嗰app都可以睇到用量紀錄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞