3hk 續約

490 回覆
2 Like 91 Dislike
巴打原本用開咩plan幾錢?
決定轉用 smartone 學生 50GB 149全包 兩年仲送1200蚊手機現金
本身都係3

限21mbps 無限

都續左2次無限 無你地咁講咁差 所以我照續埋5g

續埋呢次 用左6年
原本俾緊幾錢?!
5月完約
轉去CSL好定繼續SMT好?
100gb 唔夠,想要5g 無限or 多gb d

都係等最後一個月吧
good choice!

3hk我覺得室內ok,戶外就相對差d比起其他台

整體計…都算ok啦以sosim個價
bro你覺得整體計,smt好收d定csl個網好收d?

我sosim 戶外麻麻
你個位好收的話,睇1080p實ok bor

企起d收得差既位,6g 7g都冇用
sosim有度好,就係簡單就搵到真人CS,例如點轉no.,增值問題都有人答,當然係大陸call center,唔好過高要求
一個月之前問過3hk

明白.咁你一定要睇下我地呢款5g
$118月費
24個月合約
50GB 5g數據.過後停用
3000分鐘通話時間
(申請呢個計劃需要提供宜家翻工嗰度既員工證/卡片)
*任何公司職業都可以* 無限制‼️

學生
‣月費:$78 全包 (平均$68)
‣合約期:28個月合約
限時優惠:第8至21個月每月回贈$20
即1-7以及第22至28個月$78
8至21每個月$58.綜合平均$68
‣速度:4g網絡 42mbps速度🚀
頭8gb高速.其後限速至不高於128kbps無限任用.
‣通話分鐘:3000基本分鐘數☎
要$18隧道費

或者做呢個包埋社交數據 total 19gb
💰$106月費 24個月合約
🚀4g網絡 42mbps速度
🏆10gb數據.過後不高於128kbps無限任用.
🥇每月送9gb社交數據.*
☎3000基本分鐘
(*社交數據:ig.fb.WhatsApp.WeChat.line)

有冇師兄俾下意見邊個抵玩
其實3好唔好用 考慮緊join唔join 3hk
想上台出機
我覺得3幾好用 好少話上唔到網
上到網係基本wor 快唔快 順唔順先係重點
習慣左 我用4g 順加快 同埋屋企個位 係得3收得好順 打電話都係
100gb 都差唔多等於無限啦
其實好唔好用真係睇你平時去開既地方收成點
3hk就好簡單, $33買張sosim 50G夠晒試
OK未用, 唔OK未算囉
尤其是轉台 我十年前 用人仔 係屋企打電話 都唔得
個個朋友上我屋企都話打電話疾 係得個朋友用3 收到
所以用左3十鳩幾年 呢家升5G 其他降價咁勁 咪轉下台
乜轉台好難嘅咩
對上都十年前 好撚柒煩架個陣
bro唔該哂,請問smt戶外如果正常收得到既位,上唔上到25MB/s?
well said
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞