[No more MazeGOAT] F1 2022 季前試車 討論區 4

1001 回覆
11 Like 68 Dislike
同離開垃利個陣好大反差
呢個係佢個仔

Pietro同Enzo係佢個女嘅仔s

所以Pietro要叫佢舅父
前年70周年好似都係c2c3c4咋喎
記錯咗
原來係18年上海,M S US
真係好似小朋友咁 當左Mario kart食姑
上年AT最緊要唔係排第幾拎幾多分 係support大牛爭wdc/wcc先最緊要

上年和牛依樣野做得好好多 起碼肯死頂先 氣下下都唔守咸
仲有兩日有testing睇
仲係7色彩虹個陣成日都係咁跳㗎啦
威記大佬係邊個
仲有邊幾次,我搵唔返
2018年China Germany Hungary Singapore Russia
我想睇彩色呔多過宜家一定係白黃紅
個時轉係咪想新手易D明硬中軟呔?
呢個主要啦 同埋有啲新手入坑 比個咁多隻色佢哋分一定會好容易唔明
但係要佢地明白每一站嘅黃白紅未必一樣都唔係咁易
果然壓力導致脫髮 (正經mode)
脫離垃利迫害髮再生
沙特 食屎
阿布扎比 好似好少少 改咗佈局之後 尤其5號彎
巴林一向都係條好賽道
又唔可以怪晒氣嘅
始中都係車隊主力,車隊係想佢拎高名次拎分
守車有蝕軚風險,而且佢race pace唔夠q pace shape, 守多兩守track position跌就難搞
最多都係話佢個樣攔一下都無
都冇諗過佢地要明
沙地班車手好似好鍾意
但係我做觀眾見咁多意外就覺得睇到kick 住kick住
排位賽好睇 如果係逐架逐架車上場跑一個單圈仲好睇
但正賽好似唔夠癮咁
以新人角度既話
佢地唔知每站SMH唔同
但佢地會明軟中硬
但玩返以前套七色雪糕既話
果一場用Hypersoft Ultrasoft Supersoft
係3條軟胎分軟中硬呢個概念會有啲亂
用superhard 同supersoft加SMH會唁會好d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞