[No more MazeGOAT] F1 2022 季前試車 討論區 4

1001 回覆
11 Like 68 Dislike
送比zak brown
佢最鍾意就係RB青訓
其實我真心覺得啲人要和牛場場贏氣唔係就係無料要雞佢真係真心膠
大佬 和牛舊年係rookie year咋
要同個當打狀態好嘅車手比 有啲分別都正常啦
就算強如norris當年一上嚟都未場場match到sainz,
咁係咪又要雞norris?
On99
不嬲話網民仲 harsh 過 marko
大把人話和牛廢過 21 haas 孖寶
我自己睇好和牛架
舊年年尾狀態咁好 希望今年有機會趁亂攞多啲分甚至上一次台啦
到時就可以剝晒佢哋啲牙
痴撚線咁樣講
真係soon仔
不過可能對真太子嚟講係好事
可能拍其他有實力車手對佢成長會有壓力
其實都唔知係咪好 而家冇壓力
係啲人無啦啦見到佢pre-reason test果陣咁快,巴林又一開波拎到分之後對佢突然無限幻想啫
幻想破滅就掉轉槍頭鬧到人哋一文不值
其實和牛自己心知肚明,佢亦都唔恨呢班人睇佢。
淨係講咗Soon仔巴林試車,未firm落場跑
有可能拉利幫耶蘇/Ilott傾緊
紅牛仲肯咁早俾定warning 就算係咁

考慮到紅牛唔當一號車手之外嘅車手係車手呢個文化歷史

啲人係咁㗎喎
都唔睇清楚2020 F2發生過乜嘢事
最快被炒記錄有機
2020 F2 最 sharp 根本係和牛

真太子 F3 F2 真係最好的都比哂佢
我呢家好矛盾,想睇烤架今年f2 rookie champ但又唔想牙氣比人雞
其實冇對手並唔係一件咩好事
未firm喎
試車係佢姐,之後未知
放心啦
We race a$ one

政治同體育自然會分開when it comes to China
屌哂佢地老母啦
和牛廢過HAAS孖寶
pre season快係因為開咗drs 佢話冇人唔俾佢開所以係咁開 啲人就on99以為佢快同埋巴林佢自己都揸咗好多次 對比以往係澳洲開季 巴林易啲攞分
係喎 自膠
咁拖咁耐都未公佈可能真係有變數
呢句我唔敢講,真太子今年都係時候要交啲功課
就算HAAS架車繼續廢,我估都係同愛國羅密歐半斤八兩。咁計法佢唔應該再成日尾二...
(同埋講經驗值真太子有啲慘,上年佢仲同威記大佬鬥法嘅時候,和牛已經識得守火腿爺,推大頭出街同扒保子假太子頭。即係等於做護士實習,人地有得試過洗傷口插尿喉,你就遇著個乜都唔畀你試做嘅地方...)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞