[No more MazeGOAT] F1 2022 季前試車 討論區 4

1001 回覆
11 Like 68 Dislike
咁大牛一個位嚟緊7年都封咗,另一個位又要等佩蛇唔掂先會再搵人,Marko 嘅策略似乎係基於佩蛇舞唔舞得掂新例

如果佩蛇幫到手拎wcc 嘅,咁佢可以留到2024年後,咁Pierre 就迫住要俾新人上,佢都無可能過咗6年都仲揹住青訓名揸車,所以口講就叫通牒,實質係正常嘅安排

我諗氣之後可能會用秦仔而家嘅方式留住同紅牛嘅聯繫,用類似經理人嘅方式幫佢安排有車揸
秦+牛既關係又唔同氣+牛既關係喎咁又
真係睇得出和牛下半季係進步咗好多
岩呀 和牛守喊蛇個幾個圈已經well deserve 2022 個位啦
氣個地位似toro rosso嗰陣嘅sainz多啲
最記得樓主你個名果位,係ig問和牛開DRS係咪開得好開心
最好輸到反肚直接退休
際遇既野無得講既
要講既話紅牛都斷送左好多好車手既前途

細舒已經係blessed kid
無窮無盡既資源同叔父睇住佢 教佢
基本上係保送上佢F1 咁滯
就算佢來年只要表現唔太閪
拉利兩三年內都預左個位俾佢

調返轉和牛又有無呢啲祝福先?
當然佢都有日本人呢個身份
但相對上幫助同細舒呢啲blessed kid兩回事
黎緊仲要本田走埋都真係靠自己
似係
如果係soon 仔應該一早就公布

所以識車嘅就知真太子呢個blessed kid再唔交功課就畀人睇低佢一世,就算佢手車唔閪。
咁佢手車又真係唔閪,但暫時都無垃利講到咁好。

和牛個日本人身份唔覺得blessed到幾多
如果和牛唔係有返咁上下,佢只會畀人話得仲勁
因為佢唔係黑人,又口衰衰咁
好多人只係睇F1唔理前文後果囉
衰係TR太爛口囉
超,我有朋友好似佢咁,份人其實幾好,但就係日日躁底加爛口。
Lando咪又係會叫人stop fucking talking,白皮豬食屎喇
如果秦牛嗰個模式可以吊到車手嘅F1 命又唔使用好多錢嘅話其實應該行得通,再者有咩事起上嚟搵人補位都容易啲,super license 唔使再work 過
太子手車一定唔係最勁
天份 潛力亦唔係最高
最勁係投岩胎出世
個姓注定FIA 垃利 甚至平治都想造佢為王
咁舒麥加呢個姓係唔係賽車壇嘅貴族
揸唔到細牛咪落威記揸囉
過兩年買埋威記轉埋康打偈
米高 拉夫
米克而家鬥緊
拉夫個仔David 今年去鬥 GT3 DTM

Franz Tost嘅三年計劃
Anyway 和牛特別在唔介意講咁多自己嘅柒嘢
https://twitter.com/wearetherace/status/1500787163507666950?t=Mv7JjnrOkdEXxPM8o7wtXQ&s=19

原來係GP嚟?
我都覺得奇怪點解秦仔會係tr到出現
但係又估唔到係gp
可能平時gp太冷靜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞