[No more MazeGOAT] F1 2022 季前試車 討論區 4

1001 回覆
11 Like 68 Dislike
TRUST EL PLAN
牙非成日都話牛欄有一大堆有實力既等緊上位
和牛再係咁既表現就會季中俾人雞(講左2年)
下個退休應該係呀圖了 AM 有位比氣
可能係唐仔炒斷腳 之後有位俾氣呢
有實力但F2成績差過和牛
出年有機會搶走和牛個位既應該係hauger?
圖有冇機跑其他賽事?
有冇諗過俾人搶走個位係氣唔係和牛
所以剛剛果屆如果Ham 贏我都唔會反,希望佢早走早著
有冇諗過唔係個個都做到rookie to champion
如果和牛今年成績都係唔掂,而hauger又上到頭三既話,真係有可能比人搶走個位,但都要睇hauger F2適應成點

其餘rb青訓我唔大期望
一直都唔覺佢勁 f3同lawson同隊得17 雖然話lawson第二年玩 但差12名真係有啲多上年係f3冇競爭咁滯 兩個隊友揸全場最勁嘅車竟然仲衰過揸最廢車嘅sargeant
印度仔上HAAS
想聽Guenther Steiner講JUST FUCKING DRIVE FAST
G chi….
其實 F3 同 F2 啲隊實力點分?
F2 Prema Carlin Virtuosi 勁大概知
但係去到 F3 除咗 Prema 之外唔多識
F2 Prema Virtuosi Carlin ART
F3 Prema Trident ART MP
咪睇番每年嗰成績 年年都差唔多 除咗舊年sargeant一條友將最廢嘅charouz carry上去p5
f3最勁係prema 之後trident mp係黑馬 請咗ex prema工程師之後就不停進步
art hitech中遊睇落幾好 事實就越玩越廢
hwa campos jenzer carlin下遊車隊
f2相對嚟講分別冇咁大 好多都係睇車手 上年quali prema最快 race pace carlin最快 prema第二
古達係咁搵野屌和牛之後已經冇再理條友講咩
佢唔鐘意和牛就和牛做咩都唔啱
精台就睇人 最偏頗唔專業係crofty
martin我覺得幾好 monza果下佢都係話max冇位走先炒 尾場第一圈鹹cut corner佢都話應該要讓位
同埋佢啲分析專業好多 話曬以前都揸過咁多年f1
不過都係最鐘意雞john
其實和牛係可造之才
個人咁冇紀律又唔識控制情緒都一年升一班上到f1
如果佢肯收心養性打少啲機學識控制情緒少啲亂講野可能可以做到最成功嘅日本f1車手都唔奇
唔知點解啲評述個個唔鍾意佢咁和牛做錯啲咩
JUST FOKING DIVE FAST!
因為佢唔係黑人/白人
vips 同Lawson不似預期
HWA收咗皮喇
F2 F3都唔玩
紅牛下面果班係低級別浮浮沉沉左幾多年曬氣啦 係有料就唔會咁
啲人成日話和牛唔掂要換 但係有邊個有資格頂佢個位先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞