[D10] 烏俄之戰 Ukraine-Russia War 85:人道走廊

1001 回覆
34 Like 4 Dislike
[D10] 抗俄之戰 Stand with Ukraine! 86:人道走廊破裂 反攻卡爾科夫?
https://lih.kg/2914908

好似又禁錯左吹水台 想問係咪真係咁大影響
俄軍單兵裝備都完全唔係美帝個皮
真係打機咁打
其實都係,入面個餡已經同a/b完全唔同晒
真係十分懷疑美帝一開始就有人係晒烏仔軍隊入面指揮, 冇理由烏仔好似先知咁勁,吓吓捕晒路打爆俄狗
有參考 不過應該唔夠俄佬咁耐用
啱呀

所以就係咎由自取
咁我舉例姐
姦20應該可以算4代半既
唔係,引擎係烏克蘭技術
你問白俄
【UKRAINEHELP-003】Announcement of New Federal State of China & Rule of Law Foundation on Emergency Rescue of Ukraine

【UKRAINEHELP-003】Оголошення про створення нової Федеральної Держави Китаю та Фонду верховенства права з надзвичайних ситуацій порятунку України

影片

https://gettr.com/post/pyaeb6385f

侵侵超前部署
巴打下次開可能用返 抗俄衛國 會好少少
改完會搵唔返
以往唔開吹水台係因為多五毛
freedom is not free
人越老越硬頸
你個老頂聽到你講d嘢少少唔順佢意都屌柒你嘅時候
試多幾次
下面做細就寧願阿諛奉承好過講真話
最後就會永遠聽唔到真嘅壞消息
Moldova 啲俄軍唔會出手呱
俄佬又唔夠美帝耐用
企咁多人,唔怕air strike?
世界第柒下話

船先係
三個錦囊
推埋先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞