[D10] 烏俄之戰 Ukraine-Russia War 85:人道走廊

1001 回覆
34 Like 4 Dislike
都係唔敢太樂觀
始終軍力差太遠
比人擊落左咪柒到飛起
本身已經唔多
應該唔係個機師講, 大家都係度講緊笑扮繄俄軍
白俄咩環境 好似冇左好多聲氣
仲有佢都要返啲勁野守本土
通常大帝type果d
大帝想打小國,底下班細會講好多野話我地軍隊好打得
一定贏到開巷,支持大帝想做既野
咁先會得到大帝歡心
F35好似仲慢過F16
對象同目的同之前唔同
今次要親民
身嬌肉貴
有咩分別?
咁俄兵仲慘過做乞兒
佢d隠形戰機梗係要收埋
飛上天應該會被美國佬開光
德國擺明hea你

呢d古董塔利班都未必用
終於搵到方法埋普京身
都啱 同埋美帝由其航母戰鬥機師真係經驗夠。
Netflix 數小時前把 Winter On Fire《凛冬烈火:烏克蘭為自由而戰》記錄片完整放上YouTube。身在香港或英國的用戶,無需付錢訂閱 Netflix,只需要使用以下 YouTube 連結就可以免費睇到。

由於 烏克蘭 當年抗爭的事件,與香港其後的抗爭事件相似,很多香港人在抗爭期間都經常提到此記錄片。

https://youtu.be/yzNxLzFfR5w

#Netflix #YouTube #烏克蘭 #凛冬烈火 #烏克蘭為自由而戰
但stringer打SU30應該有難度?
現役可以係徵兵/義務役, aka 炮灰
職業就係搵食正職
之前盧卡申科show左張圖出賣左俄軍進攻路線係要打埋摩爾多瓦,以家摩爾多瓦個親俄地區又要求獨立
就快圍基輔
鬥快冇意思,成個海灣戰爭冇任何一架機飛得快過650節
F-35亞音速引擎表現好過F-16好多
現役軍人 = 俾國家徵召嘅義務軍人,平日包哂你一日三餐住宿仲有訓練,所以嗰啲錢只當係津貼嚟
職業軍人 = 國家請人當兵(你當公司登報請人咁),係返緊工所以人工相對會好啲合理啲,而且最低軍階起碼係士級或以上
部野廢既,個發動機噴口外露,得個樣,紅外特徵勁明顯
快過都冇用
Red Flag紅隊轉用f35藍隊冇得打
如果哈爾科夫真係反cup到,呢班繞城前進嘅蛾都幾危險
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞