[D10] 烏俄之戰 Ukraine-Russia War 85:人道走廊

1001 回覆
34 Like 4 Dislike
冇腦嘅人 先會覺得呢種比喻貼切
咁可能佢係持續地通俄
又玩膠
玩膠去第二度啦
機師空戰同轟炸訓練全部係錢。睇過報導俄佬班機師冇美帝咁多飛行時間。一年一百個鐘 美帝係差唔多廿百五
你又話你冇錢係外國
點解一定係二手衫
有撚樣po咗中文版係連登啦
問題係點解唔係拉 係殺.......
打左幾日太把呢類疑似間諜都係拉,制服

局勢一亂 最怕有人夾帶私貨
Blocked
個人道走廊 有冇話 幾時完
消息:烏克蘭安全部門槍殺議員 Denis Kireev,是與俄羅斯談判代表團之一
https://lih.kg/2914753
咁可能佢係持續地通俄
問題係點解唔係拉 係殺.......
打左幾日好多呢類疑似間諜都係拉,制服

局勢一亂 最怕有人夾帶私貨
傻閪比喻
照佢比喻係個老婆晚晚拎住機關槍指住個老公先
之前仲家暴個老公
個老公先去拎刀護身
個老婆見到就開槍射死老公
Pravda is a Russian broadsheet newspaper, formerly the official newspaper of the Communist Party of the Soviet Union, when it was one of the most influential papers in the country with a circulation of 11 million. Wikipedia

Source似俄媒,請勿跟車太貼
睇點用,如果無經驗嘅烏雞本國人去返主戰區跟班老兵、有經驗嘅打游擊去伏擊俄軍嘅補給鏈/補給站會比較大作用。

畢竟而家俄軍最缺嘅就係物資。
你老母子宮膜就被擊落啦
聽聞參與者有野豬大狼狗
停火由當地早上9時到下午4時,居民可以從早上11時起,坐巴士或私人交通工具,向西前往扎波羅熱

正常係到香港夜晚十點
懷疑轉左計劃 3月6開始 第二輪大規模攻擊
我記得呢篇新聞今日再早啲有報過
佢係有提過開槍嘅原因係因為條友strongly resist
但你都啱,最壞情況下可能係其他原因
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞