[D10] 烏俄之戰 Ukraine-Russia War 85:人道走廊

1001 回覆
34 Like 4 Dislike
DAY1 話搞掂曬烏仔啲防空

結果幾日後KYIV 擋曬啲導彈落黎....
咁多台奸 你係美國都唔放心俾咁多新野俾台仔撚啦
個人覺得賣F16V俾台仔已經好好人
一向都有美軍教練響烏克蘭,直至俄羅斯臨開波先走
侵年代已經包曬全套服務兼訓練
https://t.me/nexta_live/19907

又有蛾仔被擊落?
由烏東衝突開始英美就有人係烏克蘭幫手
大大話話無8年都有6年 烏軍有作戰能力唔出奇
天時地利人和都冇
翠翠跣鳩布殅狗,叫佢推遲20日先打
我想問有冇最新消息。烏克蘭整合
反攻
台仔一早買左幾百枝
路障
早兩日都係咁講啦,咪又係比人射左su35落黎
最好啦 起碼死返10億人

跟手打輸埋 咁個中國先會有得救
反而NLAW應該要買埋
估唔到咁好用
陣間又有人飛部f35去投共就gg,都唔係冇先例
啲女咩事
點解要Sorry
本身開人道走廊 但到執行果陣俄佬據稱照開火 又傾唔掂
其他無乜進展
俄佬繼續圍城進逼 烏軍繼續打飛機反擊
同埋2014後烏軍都改革。有徵兵制同埋輪換上烏東前綫。美帝將Alpha Group 改做美式特種部隊。唔用俄式戰術。Odessa 好似有訓練基地
就係果幾千個alpha group 就已經有咁大戰功
????
真係short q 咗
Kharkiv 推到去邊境?
https://lih.kg/2914688

有人講左呢單未
俄狗派代表同美帝講數講和?

AFP News Agency
@AFP
下午8:15 · 2022年3月5日
#UPDATE Russian Foreign Minister Sergei Lavrov says Moscow is demanding guarantees from the US before backing the Iran nuclear deal, citing the current wave of Western sanctions against Russia
咁大雪坦克有冇暖氣架
做乜同班飛雞trainee講經
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞